Societat

Tast

Cambrils, una de les sis seus del tast popular dels Premis Vinari de vermuts catalans 2021

El parc del Pescador va acollir ahir des del matí i fins el migdia, un tast popular de fins a 70 vermuts catalans englobats dins els Premis Vinari 2021

Per Lluís Rovira i Barenys

El tast es va fer a l'escenari del parc del Pescador, ahir al matí i migdia
El tast es va fer a l'escenari del parc del Pescador, ahir al matí i migdia | Lluís Rovira i Barenys

El parc del Pescador va acollir ahir des del matí i fins el migdia, un tast de vermuts catalans englobats dins els Premis Vinari 2021. La gent que es va acostar al parc del Pescador va poder fer un tast gratuït entre les gairebé 70 marques diferents de vermuts que estaven distribuïdes en quatre apartats: blancs, negres, reserves i innovadors. La gent passava de taulell en taulell amb la possibilitat de poder tastar els vermuts que volgués de cadascuna de les categories i un cop fer el tast, fer-ne la valoració. En aquest espai habilitat a l’escenari del parc del Pescador també es podien adquirir algunes ampolles de vermut així com samarretes del Premis Vinari.

Acte final de lliurament de premis a Reus, el proper mes de setembre

Aquests premis Vinari dels vermuts catalans ja va tenir una primera part en el tast professional que es va fer el passat 10 de maig a les dependències de la Casa Navàs de Reus i que va comptar amb un jurat format per sommeliers, bàrmans, periodistes, distribuïdors i enòlegs. El jurat va fer un tast a cegues i el seu veredicte s’acabarà d’ajustar amb els tastos populars que s’han fet i s’aniran fent properament a les poblacions de Reus, Cambrils, Terrassa, Palamós, El Masnou i Tossa de Mar. Ahir, doncs, va ser el torn de Cambrils, que és una de les sis poblacions seleccionades enguany. Finalment, el proper mes de setembre es farà l’acte final de lliurament de premis a Reus on es concediran els reconeixements als millors vermuts en cadascuna de les quatre categories d’aquest premi.

Comenta aquest article