Informació general

Detenció

Els Mossos i la Policia Local de Salou detenen el propietari d'una botiga per tràfic de drogues

Els veïns de la zona van alertar els agents que l'establiment venia marihuana de forma il·legal

Per Redacció

Imatge de part de la droga localitzada durant la detenció
Imatge de part de la droga localitzada durant la detenció | Cedida (Mossos d'Esquadra)
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salou van detenir el dimecres passat el propietari d'una botiga del municipi per tràfic de drogues. Els veïns de la zona van alertar els agents que l'establiment venia marihuana de forma il·legal. La detenció es va fer en el marc d'una inspecció a la botiga. Al seu interior es van localitzar mitja dotzena de flascons amb substància vegetal sense precinte ni segell oficial que estaven a la vista dels clients. En una altra zona, van trobar un altre pot ple de marihuana, 8 aglans fetes d'haixix i dues barres de la mateixa substància.
Els agents de policia científica van fer les proves amb els reactius químics a les substàncies que hi havia al local i en tots els casos van donar positiu per drogues. Aquestes proves són indiciàries i s'haurà de corroborar la il·legalitat de les substàncies a través de les proves al laboratori, que determinaran si el principi actiu o percentatge de THC està per sobre del permès.

Fetes les comprovacions, l'home no va presentar la llicència municipal d'obertura, ni l'assegurança obligatòria. Tampoc disposava de cap documentació acreditativa vàlida dels productes que tenia a la venda. La policia li van obrir un expedient sancionador i un requeriment de comunicació de l'activitat. L'home, de 37 anys i veí de Salou, va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Comenta aquest article