Societat

Homenatge

Se suspèn l'Homenatge a la Vellesa per segon any consecutiu

L’AAA la Salle està estudiant fer algun tipus d’acte d’homenatge de cara al setembre amb el suport de l’Ajuntament, sempre i quan les restriccions i instruccions de les autoritats sanitàries ho permetin

Per Redacció

Imatge del darrer dinar de l'Homenatge a la Vellesa, celebrat el mes de juny de 2019 en el que era la 62a edició
Imatge del darrer dinar de l'Homenatge a la Vellesa, celebrat el mes de juny de 2019 en el que era la 62a edició | Lluís Rovira i Barenys

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i l’Ajuntament de Cambrils han hagut de tornar a suspendre l’Homenatge a la Vellesa a causa de la situació sanitària. L’organització ha pres aquesta decisió seguint les restriccions vigents i tenint en compte que l’esdeveniment s’adreça a persones majors de 75 anys i que la majoria de persones voluntàries són joves encara no vacunats. L’Homenatge a la Vellesa, organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament, ja es va haver de suspendre l’any passat per culpa de la pandèmia.  

L’AAA la Salle està estudiant fer algun tipus d’acte d’homenatge de cara al setembre amb el suport de l’Ajuntament, sempre i quan les restriccions i instruccions de les autoritats sanitàries ho permetin i s’arribi a la immunitat de grup.   

L'Homenatge a la Vellesa és un dels actes més tradicionals i emotius que s'engloba dins el programa de la Fira de Cambrils i cada any reuneix al Palau Municipal d'Esports prop de 800 persones, entre homenatjats i acompanyants. La primera edició d’aquesta festa dedicada a les persones grans es va celebrar el 1958 i des de llavors i fins l'any 2019 ja s’han dut a terme 62 edicions.  

Comenta aquest article