Esports

Tir Olímpic

Jordi Balañà, quart en la categoria sènior del Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire

La prova estava equipada amb mes de 70 dianes electròniques de la Federació Catalana de Tir Olímpic, ubicades a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya de Mollet del Vallès

Per Redacció

Jordi Balañà va participar al Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire que es va celebrar a Mollet del Vallès
Jordi Balañà va participar al Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire que es va celebrar a Mollet del Vallès | Cedida

El passat diumenge 18 d'abril va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Pistola d'Aire al pavelló cobert de Mollet del Vallès on es va disputar la modalitat olímpica de 10 metres aire. La prova estava equipada amb mes de 70 dianes electròniques de la Federació Catalana de Tir Olímpic, ubicades a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya d'aquesta població vallesana. A la prova hi va competir l'esportista del Club de Tir Olímpic Cambrils, Jordi Francesc Balañà.

La competició es va iniciar amb les sessions classificatòries a les 8:30 hores començant per Dames i Veterans, seguida de la categoria Sènior i finalment Júnior Masculí i Femení, on els vuit esportistes amb millor puntuació després dels 60 trets que consta la competició, queden classificats per les finals en modalitat d'Olímpica d’eliminatòria.
Aquestes finals Olímpiques son molt emocionants i consten de 10 trets inicials per el 8 finalistes en dues series de 5 trets en 250 segons. Després d’aquestes series es fan trets únics en 50 segons i després de cada 2 trets marxa l’últim classificat en aquell moment, fins que només queden els dos esportistes finalistes, en cas d’empat es continua amb trets únics fins a desempatar.
La primera d’aquestes eliminatòries va ser la Sènior on el esportista del nostre Club va obtenir la 4ª posició, tot hi haver mantingut la 3ª posició durant gran part de la final. El guanyador d'aquesta edició del Campionat en categoria Sènior va ser l'esportista del Club de Sabadell Francisco Cabrera Martínez.

Comenta aquest article