Camp

Obres

Salou construeix un passeig a la vorera nord del Vial de Cavet, per transitar a peu i en bicicleta

Amb aquest passeig Cambrils i Salou quedaran connectats amb carril bici per aquesta zona interior

Per Redacció

Imatge de les obres de construcció del passeig al costat del vial de Cavet, al terme municipal de Salou
Imatge de les obres de construcció del passeig al costat del vial de Cavet, al terme municipal de Salou | Cedida

El municipi veí de Salou té en marxa les obres de construcció d’un passeig natural a la vorera nord (costat muntanya) del Vial de Cavet. L’objectiu d’aquests treballs són crear un espai de convivència per a vianants i bicicletes; integrar aquest tram a la zona rústica de camps que hi ha en aquest espai; i connectar Salou amb el límit territorial amb Cambrils així com l’entrada al municipi salouenc per l’Autovia de Salou a Reus.

El Vial de Cavet, a la part de Salou, només comptava amb una vorera urbanitzada. Aquest vial està format per quatre trams diferenciats: el primer, des de la rotonda que limita amb Cambrils i la rotonda del Camí de la Mata; el segon, des d’aquesta rotonda i fins al Barranc de Barenys; el tercer, fins a l’Avinguda de Pau Casals; i l’últim, fins a la C-14. Amb aquestes obres, l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa els treballs per construir un camí natural de sauló compactat, un paviment tou, a la vorera nord, amb una amplada mínima de 5 metres, per permetre el pas de vianants i de bicicletes. També es posaran dos passos de vianants semaforitzats, al pas del Camí dels Castellots i al pas del carrer Àngel Guimerà, per permetre el pas segur entre els dos costats del vial. Amb aquest passeig Cambrils i Salou quedaran connectats amb carril bici per aquesta zona interior. En una fases posterior i de cara a la tardor, s'ha previst posar-hi nou arbrat en aquest nou passeig.

L'actuació en aquesta zona també contempla la perllongació del carrer de Miquel Martí i Pol i la modificació de la zona d'aparcament que dona servei a l'Escola Elisabeth. Es preveu que totes les obres, en conjunt, finalitzin al mes de setembre. S’han adjudicat a l’empresa Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada S.A., pel preu de 330.950,57 euros, IVA inclòs.

 

Comenta aquest article