Atletisme

Vuit medalles per als atletes del Club Atletisme Cambrils en la cinquena jornada del Campionat territorial d'iniciació

Martina Fernández va aconseguir la medalla d'or en salt d'alçada
Martina Fernández va aconseguir la medalla d'or en salt d'alçada | Cedida

El passat dissabte 29 de maig es va disputar la 5a. Jornada del Campionat Territorial en categories d’iniciació a l’Estadi d’Atletisme de Valls. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils, un total de 23, van tornar a rendir a un excel·lent nivell, guanyant 8 medalles: 3 d’or, 4 d'argent i 1 de bronze.

MMP = MILLOR MARCA PERSONAL

En total, els 23 atletes van assolir 1 Rècord de Cambrils, 36 millores de marques personals i 8 marques mínimes per a participar a Campionats de Catalunya.

Maria Taggi: Rècord de Cambrils de 3.000 m.llisos i mínima Campionat d'Espanya

Paral·lelament al Campionat es van disputar proves de control. A destacar la primera posició de la Maria Taggi a la prova dels 3.000 m. llisos. Va dominar la prova de principi a fi, acabant amb una marca de 10'16"01, establint el Rècord de Cambrils de la categoria. A més, aquest registre representa ser marca mínima de participació al Campionat d'Espanya S-18.

En quan al Rànquing, la Maria se situa líder del Rànquing Català i 3a del Rànquing d'Espanya de la categoria S-18.

Maria Taggi és convocada per la Selecció Catalana S-18

La Maria ha estat convocada per la Federació Catalana d'Atletisme per a participar al Campionat d'Espanya de Seleccions S-18 que es disputarà a Granollers el proper dissabte dia 5 de juny. Ho farà a la prova dels 2.000 m. obstacles.