Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

L'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obrirà la preinscripció als cursos el proper 1 de juny

Fins al 30 de juny, les persones interessades a apunta-s’hi ho podran fer a l’OMAC o per Internet

Per Redacció

Cartell dels cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Cartell dels cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

De l'1 al 30 de juny, estarà obert el període de preinscripció a l'oferta de cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. La preinscripció es podrà fer a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC) en horari d'atenció al públic o per Internet, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Durant aquest període, hi haurà disponible un servei d'assessorament i orientació a la sala Bonet Castellana de l’Hospitalet de l’Infant, ubicada alCentre Cultural Infant Pere, per atendre qualsevol dubte sobre l'oferta educativa de l'Escola d'Adults, els dimarts, dimecres i divendres de 10 a 13h i dijous de 16h a 19h. La matrícula per a l'alumnat admès es durà a terme del 23 d'agost al 10 de setembre de 2021, i caldrà que sigui presentada a l'OMAC o bé a través de la Seu electrònica.

Inici de les classes, el 13 de setembre

L'inici de les classes tindrà lloc el 13 de setembre de 2021 (sempre que hi hagi prou alumnat inscrit), i enguany s’impartiran a les aules de l'antiga escola Àster (de dilluns a dijous de 16.30 a 21.15h, i els divendres de 9 a 12.15h de manera telemàtica).

La Regidoria d’Ensenyament ofereix cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES), per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (CFGM i CFGS) i per a les provés d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys.

Més informació, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat), a l’apartat d’Ensenyament.

Comenta aquest article