Societat

Gastronomia

L'Original Experiències Gastronòmiques, premiat com a restaurant de l'any per la Guia Gourmand 2021

Aquest va ser un dels cinc guardons que aquesta guia va repartir en un acte que es va celebrar aquest passat dilluns al restaurant Caravista de Lleida

Per Redacció

Joan Llaberia amb el xef de l'Original Lovely Shangay, amb el guardó de la Guia Gourmand
Joan Llaberia amb el xef de l'Original Lovely Shangay, amb el guardó de la Guia Gourmand | Cedida

El restaurant cambrilenc L'Original Experiències Gastronòmiques ha estat distingit com a restaurant de l'any per la Guia Gourmand 2021. Aquest va ser un dels cinc guardons que aquesta guia va repartir en un acte que es va celebrar aquest passat dilluns al restaurant Caravista de Lleida. El restaurant cambrilenc ja havia estat distingit per la Guia Gourmand en l'edició de l'any passat en la categoria de  restaurant revelació. La resta de premis Gourmand de l'edició d'enguany han estat per a Ferran Cerro restaurant, de Reus com a restaurant revelació; Mateu Blanch, del restaurant Caravista, com a xef de l'any; Finca Prats, de Lleida, com a hotel de l'any i Raimat, com a celler de l'any.

La guia Gourmand, amb trenta edicions a la seva esquena, ha reconegut aquest restaurant cambrilenc i al seu xef, Joan Llaberia que en aquests darrers anys ha aconseguit diversos guardons en les rutes de la tapa que s'han fet a Cambrils així com en certamens de tapes celebrats a altres ciutats.

Joan Llaberia i Miguel Ángel Torres, maitre de sala de l'Original, amb el guardó de la Guia Gourmand / Foto: cedida

 

Comenta aquest article