Hoquei patins

Victòria del Cambrils CH davant l'Olesa en el darrer partit de la temporada a casa

El partit del Cambrils CH d'aquest passat dissabte també va ser l'últim de la temporada a casa per Ivan, l'entrenador Sergio i la delegada Lourdes

L'entrenador del Cambrils CH parlant amb els jugadors, en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei                     Segona Catalana           Grup 4 - 1

Cambrils CH 4 - Club Olesa Patí 3

El Cambrils va guanyar per 4 a 3 aquest passat dissabte a l’Olesa en l’últim partit a casa de la temporada. El partit va començar amb el primer gol amb el sènior que marcava el juvenil Miquel als 5 minuts de partit. Quan faltaven 4 minuts, els visitants van empatar amb un remat des de dins de l’àrea, però el Cambrils va tornar a posar-se per davant amb un gol d’Ivan després d’una falta sacada ràpidament que va sorprendre la defensa de l’Olesa.
En la segona meitat, els visitants van desaprofitar una falta directa que van enviar directament fora. Quan faltaven 8 minuts, Pol posava el 3 a 1 al marcador i, un minut més tard, Luciano posava el 4 a 1. L’Olesa va retallar distàncies amb dos gols en els dos últims minuts de partit. A falta de 2 segons per acabar el partit, els visitants van empatar, però l’àrbitre va anul·lar el gol per peus.

El partit va ser l’últim de la temporada a casa i també l’últim a Cambrils per Ivan, l’entrenador Sergio i la delegada Lourdes. La pròxima setmana, el Cambrils tancarà aquesta temporada atípica a la pista de l’Sferic de Terrassa.