Esports

Futbol

El Cambrils Unió tanca la primera fase del Torneig de Segona Catalana amb una golejada davant el Montblanc

Un cop completada aquesta primera fase, el Cambrils Unió ha quedat líder del grup amb 19 punts, cinc més que la Poblade Mafumet B, el segon classificat

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va golejar amb claredat el Montblanc, el passat dissabte a la tarda (Fotos: Juan Antonio Dorado)
El Cambrils Unió va golejar amb claredat el Montblanc, el passat dissabte a la tarda (Fotos: Juan Antonio Dorado)

Torneig Segona Catalana                        Grup 12

Cambrils Unió 5 - CF Montblanc 0

Alineació: Ródenas (Iván León m. 65), Alex, Aleix (Isac m.69), Guille, Torres, Rubio, Jusi, Arnau (Morales m.73), Uri Benito, Miki i Marc Benito.

Gols: 1 - 0, m.15, Uri Benito; 2 - 0, m. 23, Miki; 3 - 0, m. 26, Marc Benito; 4 - 0, m. 56, Miki; 5 - 0, m. 70, Miki
 

El Cambrils Unió va disputar, aquest passat dissabte a la tarda, el darrer partit de la primera fase del Torneig de Segona Catalana, davant el Montblanc, el cuer del grup. Aquest partit s'havia d'haver jugat a finals del passat mes de març i es va ajornar per motius de la pandèmia i el rebrot que en aquell moment s'havia produït a Montblanc. i que va arribar a afectar a un jugador de l'equip de la Conca de Barberà.

En el partit d'ahir el Cambrils Unió tenia cinc baixes per motius diferents; Edu Sosa, Gallego, Samu Blanes, Samu García i Iván Bruno, i per aquest motiu el míster va haver de convocar dos juvenils que van jugar la segona meitat ja que a la banqueta només hi havia quatre suplents. El domini territorial i del joc va ser del Cambrils aconseguint tres gols al primer temps i dos al segon. El Montblanc va xutar a porta amb contades ocasions tot i que al minut 33 va xutar la pilota al travesser. Per la seva part, el Cambrils també va fer dos xuts al pal, Miki al minut 18 i Jusi al 88.
Un cop completada aquesta primera fase, el Cambrils Unió ha quedat líder del grup amb 19 punts, cinc més que la Poblade Mafumet B, el segon classificat. Ha estat l'equip més golejador, amb 25 gols, i el menys golejat, amb tan sols 5 gols encaixats en 7 partits. Ara cal esperar la primera setmana de juny per el sorteig de la segona fase d'aquest Torneig de Segona Catalana.

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Montblanc disputat el passat dissabte a la tarda

 

Comenta aquest article