Informació general

Residus

La deixalleria mòbil recorrerà set punts de Cambrils entre els mesos de maig i desembre

L’objectiu és recollir els residus especials que no es poden gestionar a la recollida convencional

Per Redacció

Cartell informatiu de la deixalleria mòbil
Cartell informatiu de la deixalleria mòbil | Cedida

La deixalleria mòbil recorrerà diferents punts de Cambrils per facilitar la recollida selectiva de residus domèstics especials de la llar que no es poden llençar a les bateries de contenidors habituals. La instal·lació de Secomsa s’instal·larà en set ubicacions de diferents barris del municipi entre finals de maig i principis de desembre.

El 31 de maig i 1 de juny estarà situada a l’avinguda de Nou Cambrils, 16. Del 19 al 20 de juliol es trobarà entre els carrer de Cristòfol Colom i el carrer de Juan Sebatián Elcano, 22. El 2 i 3 d’agost s’instal·larà a l’avinguda del Mil·lenari, davant de l’escola Joan Ardèvol. L’1 i 2 de setembre oferirà servei des del passeig d'Albert, davant del Bar Passeig. El 18 i 19 d’octubre se situarà al carrer del Camí del Mas Clariana, davant del supermercat Plusfresc. El 8 i 9 de novembre s’intal·larà al carrer de Robert Gerhard, 6-7. I finalment, el dies 1 i 2 de desembre serà al carrer de l’Oli, 1.

La deixalleria obrirà de les 8.30 a les 13.30 hores

La deixalleria, que obrirà de 8:30 a 13:30 hores, comptarà amb el suport de persones treballadores formades per resoldre dubtes sobre reciclatge i informar sobre el servei a la ciutadania, L’objectiu és recollir els residus especials que no poden ser gestionats a la recollida convencional. La iniciativa també pretén sensibilitzar a la ciutadania en el respecte al medi ambient i en la necessitat de reciclar entre tots i totes per implantar una nova economia circular.

Les persones interessades podran portar a la deixalleria mòbil residus com ara bombetes i florescents, piles, bateries, pintures, aerosols, CD i DVD, oli mineral, tòners i cartutxos, radiografies, petits electrodomèstics i brossa tecnològica (amb el volum màxim d’un microones), petita ferralla (cargols, claus, filferros, tubs, etc), petit plàstic (gots i coberts de plàstic, joguines, etc), petit vidre pla (petites peces com un mirall de mà) i xeringues (dins d’una botella de plàstic). En canvi, no s’acceptarà runa, grans electrodomèstics, poda i resta vegetal, mobles i voluminosos o fibrociment (uralita).

L’Apunt

El calendari

31 de maig i 1 de juny
Avinguda Nou Cambrils, 16

19 i 20 de juliol
Carrer Colom/Juan Sebastián ElCano, 22

2 i 3 d’agost
Avinguda Mil·lenari (davant de l’escola Joan Ardèvol)

1 i 2 de setembre
Passeig Albert (davant del bar Passeig)

18 i 19 d’octubre
Mas Clariana (davant Plusfresc)

8 i 9 de novembre
Robert Gerhard, 6-7

1 i 2 de desembre
Carrer de l’Oli, 1

Comenta aquest article