Esports

La patinadora del Club Patí Cambrils Mireia Guinjoan participa al campionat de Catalunya sènior

Per Camí Mendoza

El passat cap de setmana es va celebrar a l’Ametlla del Vallès (Barcelona) el campionat de Catalunya sènior de patinatge artístic. En aquesta convocatòria hi va participar l’única patinadora del Club Patí Cambrils en categoria sènior, la Mireia Guijoan. Competir en aquesta categoria a nivell català vol dir trobar-se amb 7 o 8 patinadores de nivell internacional, tot i això la Mireia va quedar en desena posició. D’aquí a pocs dies sabrem si la Mireia opta a tenir plaça per anar al campionat d’Espanya, que es farà a Palma de Mallorca el proper mes de juny.

Cambrils acull la final territorial dels Jocs Escolars

D’altra banda, el proper dissabte 21 d’abril, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, se celebrarà la final territorial dels Jocs Escolars organitzats per la UCEC i amb la col·laboració del Club Patí Cambrils i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils.

El campionat es durà a terme durant tot el dia de les 9 a les 14 hores i de les 15 a les 20 hores. Hi participaran un total de 325 patinadores i patinadors, en modalitats de lliure i xou, que pertanyen a 18 clubs de les comarques de Tarragona. El Club Patí Cambrils hi participarà amb dos coreografies: “Somni de Neu” i “De cacera”.

Comenta aquest article