Cultura

Música

Energètica estrena del segon disc de La Clandestina, «Entre llençols» a l'auditori de Vila-seca

La Clandestina va poder presentar, ahir a la tarda, el seu nou treball i estrenar el nou directe en un auditori Josep Carreras, a Vila-seca, ple amb la capacitat marcada per les normes covid

Per Lluís Rovira i Barenys

La Clandestina, ahir, a l'escenari de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca
La Clandestina, ahir, a l'escenari de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca | Lluís Rovira i Barenys

La Clandestina va poder presentar, ahir a la tarda, el seu segon treball, "Entre llençols" i estrenar el nou directe en un auditori Josep Carreras, a Vila-seca, ple amb la capacitat marcada per les normes covid. Aquest segon treball de la Clandestina havia de sortir a la llum l'any passat però per culpa de la pandèmia es va anar ajornant. Aquest passat mes d'abril el segon disc de la formació de la demarcació de Tarragona va veure la llum i ahir va ser el dia de l'estrena. El mateix Albert Recasens, cantant de La Clandestina, ja havia manifestat amb antelació que posarien tot el que estigués de la seva part perquè la gent que assistís al concert s'emportés la millor de les sensacions. I així va ser. Davant un públic completament entregat on no hi van faltar amics, parents i col·legues d'altres formacions musicals del territori, La Clandestina es va buidar sobre l'escenari vila-secà. Com va dir el mateix Albert Recasens davant el públic, "avui és molt fàcil, estem a casa".

La Clandestina va tocar els temes del seu segon treball i algunes cançons del primer disc. Tot i les normes covid que obliguen al públic a romandre al seu seient, el grup va buscar la interacció constant de la gent que, al seu torn, va demostrar que les ganes de festa i de gresca no s'han perdut. El concert es va tancar amb la clàssica foto de grup amb el públic al darrera i ja fora de la sala, la gent va tenir l'oportunitat de comprar el disc o qualsevol de les peces del material de merchandising del grup.

Comenta aquest article