Esports

Vela

Món Cañellas, vencedor sènior de la Regata Terres de Mestral en la classe Finn organitzada pel Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs

Pel cambrilenc aquesta era la seva primera incursió amb una embarcació de la classe Finn

Per Redacció

Mon Cañellas dalt l'embarcació
Mon Cañellas dalt l'embarcació | Cedida

Món Cañellas, regatista del Club Nàutic Cambrils, pujava al pòdium com a 1r sènior i 2n en la general a la regata Terres de Mestral de Finn, del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs celebrada el passat cap de setmana. Tota una fita, tenint en compte que pel cambrilenc aquesta era la seva primera incursió amb una embarcació de la classe Finn. 

Cañellas es va animar a participar de la mà d’un amic que hi navega i, després del bon resultat aconseguit, sembla que no serà la seva única experiència en aquesta modalitat. De fet, el regatista del CNCB explica que entre els seus plans hi ha preparar-se pel Campionat d’Espanya de Finn que organitzarà el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs en un futur.

La meteorologia només va permetre competir durant una jornada dins la Regata Terres Mestral. Durant la jornada de dissabte es van poder celebrar tres proves però diumenge l’entrada de Mestral molt inestable va impedir navegar a la desena de participants de la competició.

Aquest cap de setmana Món Cañellas i Ricard Castellví competiran al Campionat de Catalunya d’Ilca 7 que tindrà lloc al Club Nàutic Garraf. La competició, que també és Campionat de Catalunya d’Ilca 4, es celebrarà en dos caps de setmana. El Club Nàutic Cambrils comptarà també amb representació en Ilca4 de la mà de Marianna Guinart, Ricardo De March, Alberto Conchillo, Natalia Garcia, Alejandro Ferrero, Santi Alberto i Oriol Ramon. El Campionat adjudicarà les places per la Copa de Espanya que es celebrarà per Sant Joan a les illes Canàries.

Comenta aquest article