Informació general

Successos

Un home s'electrocuta quan intentava sostreure cable de coure a l'estació transformadora de l'autopista Ap-7

Els fets van passar ahir a la tarda a l'estació transformadora que hi ha al camí del cementiri i que dona servei a la zona on hi havia el peatge de l'autopista Ap-7

Per Lluís Rovira i Barenys

Els serveis d'emergència atenent l'home ferit, ahir a la tarda
Els serveis d'emergència atenent l'home ferit, ahir a la tarda | Cedida (Twitter Policia Local)

Un home es va electrocutar ahir a la tarda a l'estació transformadora que es troba prop de la pista d'atletisme municipal, al costat del camí del cementiri. Els fets van tenir lloc a quarts de 4 de la tarda i tot apunta que l'home, un veí de Cambrils de 38 anys d'edat, estava intentant robar cable de coure d'aquest indret quan va sofrir la descàrrega elèctrica. Aquesta estació transformadora és la que subministra l'electricitat a la zona on fins fa un any hi havia el peatge de l'autopista Ap-7 a l'entrada i sortida de Cambrils. El corrent elèctric subministrat per aquesta instal·lació abastia tant els peatges, que ara ja no hi són, com els fanals que il·luminen els carrils d'entrada i de sortida de l'autopista.

La Policia Local va rebre una trucada del SEM que els va demanar que ordenessin el trànsit del camí del cementiri perquè estaven atenent l'home ferit. Un testimoni dels fets havia avisat a aquest servei d'atenció per notificar el sinistre i immediatament s'hi havien desplaçat dues ambulàncies. Més tard, cap a 1/4 de 5 de la tarda, també hi va acudir un helicòpter que va aterrar a l'espai que hi ha entre les vies del tren i la pista d'atletisme, prop de les restes de la Carlania. L'home va ser traslladat a un centre hospitalari en estat greu. Posteriorment es va avisar als operaris  de Fecsa-Endesa que van revisar les instal·lacions d'aquesta estació transformadora.

Estació transformadora del costat del camí del cementiri, ahir a la tarda després del succés (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article