Informació general

Robatoris

La Policia Local deté un home per un presumpte cas de maltractament en l'àmbit de la llar a una menor, filla de la seva parella

Per Redacció

La Policia Local es va fer càrrec dels fets, el passat dissabte
La Policia Local es va fer càrrec dels fets, el passat dissabte | Cedida (Twitter Policia Local)
Aquest passat dissabte 15 de maig a la nit, agents de la Policia Local de Cambrils van detenir un home de 36 anys per un presumpte cas de maltractament en l'àmbit de la llar a una menor –de 6 anys– filla de la seva parella. Els fets van succeir a la cruïlla entre el passeig de La Salle i el carrer de la Tramuntana. Els agents van instruir diligències i l'home passarà a disposició judicial.

Furt d'una cartera en una guingueta de platja

D'altra banda, el passat dijous 13 de maig a la tarda, es va produir el furt d'una cartera a una guingueta de platja, a la zona del litoral de Ponent. La Policia Local de Cambrils va realitzar diferents gestions i va localitzar l'autor del robatori –un home de 46 anys– que també tenia una ordre de cerca i detenció judicial. L'endemà divendres, els agents també van localitzar dos homes més –de 50 i 51 anys respectivament– que també estaven implicats en el furt. Es va localitzar una part del que s'havia furtat dins d'una paperera de la plaça de Carles Roig.
 
 

Comenta aquest article