Esports

Futbol

El Cambrils Unió empata al camp del Reddis i deixa escapar els primers punts del campionat

El Cambrils Unió segueix líder del grup i aquest proper dissabte jugarà el partit ajornat davant el Montblanc, corresponent a la primera jornada

Per Ferran Tuset

Imatge del partit que van disputar el Reddis i el Cambrils Unió, aquest passat dissabte a la tarda a Reus
Imatge del partit que van disputar el Reddis i el Cambrils Unió, aquest passat dissabte a la tarda a Reus | Ferran Tuset

Futbol                Torneig Segona Catalana                     Grup 12

Reddis 1 - Cambrils Unió 1

 Gols: 1-0 m. 19; 1-1 m. 78, Rubio.

Alineació: Yvan Leon, Aleix, Alex (Miki m.60), Guille, Jusi, Roger (Edu Sosa m.46), Arnau, Uri Benito, Ivan Bruno (Rubio m. 69), Gallego (Marc Benito m. 31) i Samu Blanes (Samu Garcia m. 46)

Primers punts perduts pel Cambrils Unió en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda al camp del Reddis. El Cambrils Unió va empatar després de cinc victòries consecutives.

Des del primer minut es va veure un Reddis que corria més i un Cambrils Unió que volia però que no aconseguia lligar el seu joc. A més, el porter del Reddis es va convertir en el millor jugador del seu equip.

El Reus es va avançar en el marcador després de la rematada de cap d'un jugador local sense oposició com a conseqüència d'una sacada de córner. La pilota va arribar neta al cap del jugador davant la mirada del porter cambrilenc i sense que hi intervingués cap defensa. En aquest primer temps el Cambrils Unió va disposar de dues bones ocasions per marcar, una d'Ivan Bruno al minut 17 i una altra de Jusi, al minut 35, però sense cap conseqüència en el marcador.
A la segona part tot va seguir igual. El Reddis corria i perdia temps amb diverses lesions de jugadors mentre que el Cambrils Unió va haver de canviar Gallego, ja al minut 31 de la primera part, i Àlex, al minut 60, tots dos lesionats "de veritat". I per acabar-ho d'adobar, els cambrilencs es quedaven amb 10 jugadors al minut 70 per una rigorosa expulsió d'Edu Sosa, amb vermella directa. Tot i això, el Cambrils Unió va disposar d'una clara ocasió, al minut 64, amb xut d'Ivan Bruno que va impactar a la base del pal esquerra. Al minut 78, quan el jugador Rubio feia nou minuts que estava al camp va aconseguir marcar el gol de l'empat amb un xut des de fora l'àrea que va estar precedit de diversos refusos dins l'àrea del Reddis.
A tall d'anècdota cal dir que mentre el Reddis es va poder canviar als vestuaris els jugadors del Cambrils Unió ho van haver de fer sota els arbres i, posteriorment, es van haver de dutxar a casa. Segons es va dir, són les normes que ha posat l'Ajuntament de Reus

El Cambrils Unió segueix líder del grup. Aquest proper dissabte 22 de maig, el Cambrils Unió jugarà a casa davant el Montblanc en el partit ajornat corresponent a la primera jornada del Torneig de Segona Catalana.

Comenta aquest article