Informació general

Debat

Es constitueix la Plataforma ciutadana Conservem l'Estació de Cambrils

Aquest proper dissabte 22 de maig farà la seva presentació davant la premsa i en el decurs d'aquest acte es llegirà un manifest fundacional amb el que volen obrir "el debat local a favor de la preservació de l'antiga estació de ferrocarril"

Per Redacció

Aspecte de l'antiga estació de tren, en desús des del gener de 2020
Aspecte de l'antiga estació de tren, en desús des del gener de 2020 | Berta Ruiz

El futur de l'antiga estació de tren ha suscitat, des de fa unes quantes setmanes, un viu debat ciutadà entre els partidaris de la seva conservació i els que volen el seu enderrocament. En aquest sentit, aquest proper dissabte 22 de maig es farà la presentació pública de la Plataforma ciutadana Conservem l'Estació de Cambrils. La presentació es farà a les 18 h davant mateix de l'edifici, a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer. En aquest acte adreçat a la premsa, els membres del grup promotor d'aquesta plataforma donaran a conèixer el contingut del manifest fundacional amb el que volen obrir "el debat local a favor de la preservació de l'antiga estació de ferrocarril construïda l'any 1865".

Aquesta Plataforma també ha donat a conèixer la seva presència a les xarxes socials a través de Facebook, Twitter, Instagram i que també disposen del mail: conservemlestaciodecambrils@gmail.com

 

Comenta aquest article