Informació general

Ocupació

L'Ajuntament promou nous Plans d'Ocupació Municipals per a persones aturades

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'edifici de l'Ajuntament de Cambrils
Imatge d'arxiu de l'edifici de l'Ajuntament de Cambrils | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils promou la tercera edició dels Plans d’Ocupació Municipals per a la contractació de persones aturades. Aquesta línia amb finançament íntegrament municipal s’emmarca en el Pla de xoc per fer front a la pandèmia, que també inclou altres mesures que s’han portat a terme per pal·liar l’actual situació d’atur. Aquests plans municipals complementen els plans subvencionats per la Generalitat i permeten arribar a més segments de població en situació desfavorida.

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds del 14 de maig al 2 de juny presencialment a l’OAC o a través de la seu electrònica https://seu.cambrils.cat. Per fer el tràmit a l’OAC cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 977794579 o bé a través del web https://citaprevia.gestorn.com/cambrils/#nbb.  

En aquesta convocatòria l’Ajuntament contractarà a 16 persones durant sis mesos a partir del mes de juny per a la realització de feines de consergeria en equipaments municipals, de manteniment de la via pública, senyalització, zona esportiva i equipaments educatius, i de suport administratiu.  

Els llocs de treball 

CONSERGERIA PER EDIFICIS MUNICIPALS  

Les tasques que realitzaran les 2 persones assignades al lloc de treball de consergeria d’edificis municipals estaran relacionades amb la vigilància de l’edifici, l’atenció als ciutadans i altres pròpies que es puguin assignar sempre en relació directa al lloc de treball. 

Perfil específic de les persones a contractar: 

  • Experiència en Tasques de consergeria. 
  • Permís de conduir 

PERSONAL DE BRIGADA EN GENERAL, DE MANTENIMENT DE CENTRES EDUCATIUS, SENYALITZACIÓ I ÀREA D’ESPORTS 

Els 10 llocs de treball estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’espais i via pública, manteniment de centres educatius, senyalització i zona esportiva. 

Perfil específic de les persones a contractar: 

  • Experiència en tasques relacionades amb el sector de la construcció, jardineria i manteniment d’edificis i espais públics. 
  • Nocions pintura, electricitat i fontaneria 
  • Permís de conduir 

SUPORT ADMINISTRATIU EN DIFERENTS DEPARTAMENTS 

Els 4 llocs de treball estaran relacionats amb tasques administratives en general i específiques de l’àrea de Promoció Econòmica, Arxiu Municipal, Biblioteca, Benestar social-Inclusió social. 

Perfil de les persona a contractar: 

  • FPI/CFGM 
  • Nivell C de Català o equivalent 
  • Experiència d’auxiliar administratiu 
  • Coneixements informàtics del paquet office o el seu equivalent en programari lliure. 

Comenta aquest article