Informació general

Covid-19

Un gran desplegament policial atura una festa amb 200 persones que se celebrava en un hotel situat a l'autovia A-7

Segons fonts municipals, l'establiment havia organitzat una festa que no tenia autorització municipal i incomplia les restriccions de les mesures covid

Per Redacció

Vehicle de la Policia Local
Vehicle de la Policia Local | Cedida

Un gran desplegament policial va intervenir, aquest passat diumenge 9 de maig a la tarda, en una festa que se celebrava en un hotel cambrilenc que es troba al costat de l'autovia A-7 i en la que hi participaven al voltant d'unes 200 persones. L'acció policial la van realitzar de manera conjunta la Policia Local i els Mossos d'Esquadra ja que havien detectat la celebració d'aquesta festa a través de les xarxes socials. Els agents es van personar a 2/4 de 8 del vespre a les dependències de l'hotel per a realitzar-hi una inspecció administrativa. Segons les informacions facilitades per la pròpia Policia Local a l'ajuntament, l'establiment havia organitzat una festa que no tenia autorització municipal i incomplia les restriccions de les mesures covid. Un cop allí, es van demanar tres ambulàncies "per atendre joves en estat etílic i per atacs d'ansietat. Moltes de les persones assistents presentaven símptomes d'haver consumit alcohol i altres substàncies", segons les mateixes fonts. A les 20, 45 h es va aturar la música i es va començar a desallotjar els assistents a la festa, després que els agents aixequessin acta. La festa, segons la publicitat que se n'havia fet a les xarxes, estava previst que finalitzés a les 23 h.

El desplegament policial va consistir en un sergent, dos agents especialitzats, diverses patrulles de la Policia Local, patrulles provinents de la caserna dels Mossos d'Esquadra de Cambrils així com patrulles dels agents de Mossos d'Esquadra de Trànsit i dues furgonetes d'antidisturbis d'aquest mateix cos.

Comenta aquest article