Esports

Vela

Ricard Castellví del Club Nàutic Cambrils es proclama Campió Sub21 d'Ilca 7 a la Copa d'Espanya

Per Redacció

Ricard Castellví del CN Cambrils es va proclamar campió Sub21 d'Ilca 7 a la Copa d'Espanya
Ricard Castellví del CN Cambrils es va proclamar campió Sub21 d'Ilca 7 a la Copa d'Espanya | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Ricard Castellví i Món Cañellas van participar a la Copa d'Espanya d'Ilca 7, celebrada a Puerto Sherry (Cadis) entre el 7 i el 9 de maig, i en la qual Ricard Castellví es va proclamar campió Sub21 d’Ilca 7. En total, van ser tres jornades i nou proves en les quals es van enfrontar als millors rivals a nivell estatal. Els dos primers dies del campionat es van celebrar amb molt bones condicions meteorològiques per navegar, mentre que els vents superiors als 20 nusos i onades fortes van complicar la competició durant la jornada de diumenge. No obstant això la flota –formada per 22 regatistes–, va demostrar el seu alt nivell i va aconseguir celebrar totes les proves programades.

Ricard Castellví va lluitar per les primeres posicions durant tot el Campionat i va acabar quart de la general i primer Sub21, pujant al pòdium i aixecant el preuat trofeu. El seu company, Món Cañellas, va finalitzar setè en la general. Les bones posicions els garanteixen a tots dos plaça per competir en el Mundial d’Ilca 7, que es celebrarà a Barcelona al setembre. Els cambrilencs s’han mostrat molt satisfets pels resultats obtinguts en aquest campionat i preparen ja amb ganes el següent repte.

Cinc regatistes cambrilencs al campionat d'Espanya d'Ilca 4

Per la seva banda, els regatistes d’Ilca 4 del Club Nàutic Cambrils –Natàlia Garcia, Oriol Ramon, Alberto Conchillo, Ricardo De March i Santi Alberto– van participar aquests dies al Campionat d'Espanya d'Ilca 4 a Sant Sebastià. La competició, amb 135 regatistes, es va celebrar entre dijous 6 i diumenge 9 de maig. Malauradament, no es va poder donar validesa al Campionat ja que per fer-ho caldria haver completat un mínim de dues proves i les condicions meteorològiques adverses només van permetre celebrar-ne una de les 12 programades. En la jornada de dijous, la falta de vent va obligar a deixar la primera jornada del campionat en blanc, mentre que diumenge era el fort vent el que impossibilitava sortir a mar. Durant la jornada de divendres es va poder celebrar l'única prova i dissabte, amb una mica més de vent, tot i que molt inestable, va ser impossible aguantar el camp de regates i tampoc es van fer proves. Tot i les dificultats, el grup de joves regatistes torna havent guanyat una experiència més a nivell estatal.

Lluís Fargas al campionat d'Espanya d'Ilca 6

Finalment, Lluís Fargas va participar al Campionat d'Espanya d'Ilca, 6 del 29 d’abril al 2 de maig. Es va celebrar a Águilas, Múrcia, amb 89 regatistes de tot l’estat. El cambrilenc finalitzava en una meritòria 32a posició després de quatre jornades i nou proves.

Comenta aquest article