Treballada victòria del Marina, a casa, contra el Miami que el situa en la cinquena posició de la classificació

Un moment del partit entre el Marina Cambrils i el Miami FC, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Catalana, grup 2

Marina Cambrils 3 - Miami FC 2

El Marina Cambrils va aconseguir una treballada victòria a casa, aquest passat dissabte a la tarda, contra el Miami FC. De fet, els cambrilencs van haver de remuntar un gol en contra, després que els visitants anotessin de penal en el minut 6 de joc. Només 9 minuts després arribava l'empat local gràcies a una diana de Rafael Guedes. La resta de la primera part, els dos equips van intentar desfer l'empat però van marxar als vestidor amb l'1 a 1 en el marcador. Ja en la represa, el Marina Cambrils va sortir a per totes. En el minut 66 de partit, un gol de Vinicius donava l'avantatge als cambrilencs i, en el 75, Aladj anotava el tercer que donava la tranquil·litat al Marina. A vuit minuts del final del temps reglamentari, el Miami escurçava diferències fent el 3 a 2, però ja no es va moure més el marcador i el Marina va sumar un nou triomf.

Amb aquesta victòria, el Marina Cambrils segueix escalant posicions en la classificació i se situa cinquè del seu grup. El proper cap de setmana tindrà una sortida complicada al camp del Mas Pellicer, equip que ocupa el quart lloc de la classificació.