Informació general

Restriccions

Un Cambrils ple a vessar el cap de setmana en què s'ha dit adéu a l'estat d'alarma

Un dels moments àlgids del cap de setmana ha estat el pas del 8 al 9 de maig, el que suposava l'acabament de l'estat d'alarma després de sis mesos

Per Lluís Rovira i Barenys

Terrasses amb gent, ahir al vespre, al port de Cambrils
Terrasses amb gent, ahir al vespre, al port de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

El cap de setmana en el que ha finalitzat l'estat d'alarma s'ha viscut amb intensitat a Cambrils. D'entrada, aquest darrer cap de setmana ha enregistrat una presència força nombrosa de visitants. Els carrers del port i els passejos litorals han estat plens de gent passejant i fent esport. Un dels moments àlgids del cap de setmana, però, ha estat el pas del 8 al 9 de maig, el que suposava l'acabament de l'estat d'alarma després de sis mesos. Des de molts balcons del municipi es van sentir crits de celebració i moltes colles de gent jove van sortir a donar un tomb pel port, a partir de les 12 de la nit. Una de les zones més concorregudes va ser el tram inicial del moll de llevant, el que porta cap el far verd.

Primer dia de l'ampliació de l'horari d'hostaleria

Una altra de les novetats que ha comportat l'acabament de l'estat d'alarma ha estat el nou horari dels establiments de restauració i d'hoteleria. Ahir ja es van poder veure les terrasses obertes a la tarda i els restaurants ja van poder oferir el servei de sopar, amb tancament dels establiments fins les 23 h. La pluja, però, va jugar una mala passada a les terrasses descobertes del port ja que el ram que va caure al voltant de les 8 del vespre va fer aixecar la gent de les seves cadires.

Comenta aquest article