Societat

Espectacle

«Las Coyotes» presenten la preestrena del seu espectacle a Cambrils

Per Berta Ruiz

Imatge d'una de les coreografies que van presentar, ahir, Las Coyotes
Imatge d'una de les coreografies que van presentar, ahir, Las Coyotes | Berta Ruiz

Les nou guanyadores del certamen "Las Coyotes" de Catalunya van fer, ahir diumenge, la seva primera posada en escena davant del públic. Concretament, aquesta preestrena es va fer a les instal·lacions del Mas Aureum al terme municipal de Vinyols i els Arcs, en el seu límit amb Cambrils. Des les 17 hores i fins les 22.30 hores, les joves integrants d'aquest grup van presentar un espectacle molt variat amb una sèrie de balls inspirats en la pel·lícula de Hollywood "El bar Coyote". A banda dels balls, també hi va haver música, espectacle, humor, concursos i diferents animacions. Hi van acudir un centenar de persones, repartides en taules i amb les diferents mesures de seguretat contra la covid-19.

Estrena de l'espectacle, el 29 de maig

L'espectacle de "Las Coyotes" està sota la direcció d'Héctor Giovanni i Carmina Mirete, amb una reconeguda trajectòria en el món de l'espectacle i els esdeveniments. Segons va explicar Héctor Giovanni a revistacambrils.cat, "avui fem la preestrena del que serà l'estrena de l'espectacle –el 29 de maig– a les mateixes instal·lacions del Mas Aureum. Avui estem polint els detalls; hem treballat molt i crec que pot ser un gran espectacle, una alternativa d'oci a les restriccions que estem tenint. La idea és vendre el producte a diferents llocs, tenim diferents llocs tancats i contractats i expandir-nos el màxim possible. Hem fet càstings a Tarragona, Barcelona i també anirem a Madrid, Saragossa... A partir d'aquí volem donar-nos a conèixer pels locals de referència de cada ciutat".

Un grup format per 9 noies

Tal com va afegir Giovanni, el càsting de noies segueix obert; "busquem noies de cada zona, perquè la gent de cada lloc també les pugui anar a veure. El grup que es presenta avui està format per noies de les demarcacions de Tarragona i Barcelona, tot i que elles també actuaran per tot arreu. Actualment, el grup està format per 9 noies; anem assajant cada setmana per anar polint l'espectacle. En el camí es van quedant algunes integrants i d'altres es van integrant al show". Tant Héctor Giovanni i Carmina Mirete van comentar que la idea és adaptar-se a les possibilitats d'oci actuals, i "intentar que la gent pugui divertir-se i passar-s'ho bé d'una manera segura, en els seus seients, amb la distància de seguretat". L'estrena de l'espectacle està prevista per al 29 de maig, a les 16 hores, a les mateixes instal·lacions.

Comenta aquest article

Galeries relacionades