Futbol

El Cambrils Unió juvenil de Preferent perd per 2 a 1 al camp del Marianao Poblet

Imatge d'arxiu d'un partit de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió
Imatge d'arxiu d'un partit de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió | Lluís Rovira i Barenys

Preferent Juvenil, grup 1

Marianao Poblet 2 - Cambrils Unió 1

Aquesta jornada, l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió es va desplaçar al complicat camp del Marianao Poblet de Sant Boi de Llobregat, un equip que està situat en la part alta de la classificació. Després d'una primera part molt disputada, gairebé a les acaballes de la mateixa va arribar el primer gol local que agafava avantatge abans de marxar al descans. Ja en la segona part, en el minut 62, el Marianao Poblet marcava el seu segon gol i encarrilava el triomf. El Cambrils Unió no es va donar per vençut i ho va seguir intentant fins al final. En el minut 78, els cambrilencs retallaven diferències amb un gol de penal que va ser transformat per Oleksandr Zhovtenko. En el darrer tram del partit ja no es va moure el marcador i la victòria es va quedar a casa.

El proper cap de setmana el Cambrils Unió rebrà la visita del segon classificat, el Castelldefels. Serà el diumenge 16 de maig a les 12.45 hores.