Informació general

Vacunació

L'Ajuntament obre un punt d'atenció per demanar hora per a la vacunació contra la covid-19

Les persones interessades poden sol·licitar hora per a la vacunació anant presencialment al Casal de la Gent Gran o bé trucant al telèfon 977 79 51 92

Per Redacció

El punt d'atenció per demanar hora per la vacunació se ubicarà al Casal de la Gent Gran
El punt d'atenció per demanar hora per la vacunació se ubicarà al Casal de la Gent Gran | Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament cambrilenc ofereix la possibilitat de demanar cita de manera presencial per a la vacunació contra la covid-19 a les persones de més de 60 anys que tinguin dificultats per accedir a recursos informàtics. Les persones interessades poden sol·licitar hora per a la vacunació anant presencialment al Casal de la Gent Gran o bé trucant al telèfon 977 79 51 92.  

Per anar a demanar cita cal tenir a mà la targeta sanitària i/o DNI/NIE/passaport i el telèfon mòbil. El personal de l’Ajuntament que faci les atencions entrarà les dades a la plataforma habilitada. A continuació, la persona usuària rebrà un codi per SMS al mòbil que haurà de facilitar en aquell moment per tal de continuar amb la tramitació de la cita.  

La campanya de vacunació s'està desenvolupant de manera progressiva i esglaonada per franges d'edat, segons la disponibilitat de les dosis de la vacuna. Actualment estan cridades a vacunar-se totes les persones de més de 50 anys, a més dels col·lectius de professionals essencials, persones trasplantades, persones dependents, i persones grans o amb discapacitat que viuen en residències.  

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. Entre aquests centres de vacunació, hi ha la carpa de la zona esportiva de Cambrils, que va ser dels primers a obrir-se el passat mes de febrer.    

Comenta aquest article