Informació general

Infraestructures

Juan Carlos Romera (Cs): «L'equip de govern ha d'aclarir la seva posició sobre l'antiga estació de tren, un tema fonamental per a Cambrils»

Per Redacció

Imatge actual de l'edifici de l'antiga estació de tren
Imatge actual de l'edifici de l'antiga estació de tren | Berta Ruiz

"L’equip de govern ha d’aclarir la seva posició sobre l’antiga estació de tren, un tema fonamental per a Cambrils". Així ho ha reclamat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera, qui ha criticat el fet que "cada soci tingui una opinió diferent. És un dels temes importants del municipi i l’equip de govern ha de donar certeses a la població sobre què pensa fer amb l’edifici" i ha afegit que "no pot ser que cada soci de govern aposti per una opció diferent i facin declaracions contradictòries". Per a Romera "aquesta manera d’actuar erràtica és extrapolable a la manera de gestionar de l’equip de govern, amb constants rectificacions i canvis de rumb".

El portaveu municipal de Cs ha apostat per "enderrocar l’edifici de l’antiga estació, tal i com marca la normativa urbanística. Això permetrà millorar la connexió entre l’Eixample i la zona de la platja i és el que contempla l’actual POUM", ha recordat. Per últim, Romera ha dit que "fa un any i mig que l’estació va quedar fora de servei i cal que el govern marqui la seva posició oficial, que ha de ser enderrocar l’edifici, sense més retards i comenci a treballar per definir el futur de la zona".

Comenta aquest article