Cultura

Jazz

La XIII Mostra de Jazz i Blues es clourà, demà, amb l'actuació del trio Fumero, Pérez & Arnedo i Lucía Fumero

Per Redacció

El darrer concert de la mostra anirà a càrrec del trio Fumero, Pérez & Arnedo i Lucía Fumero
El darrer concert de la mostra anirà a càrrec del trio Fumero, Pérez & Arnedo i Lucía Fumero | Cedida

Demà dissabte 8 de maig a les 20 hores finalitza la 13a edició de la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils que organitza Cambrils la mar de jazz. El concert de clausura, que tindrà lloc al Teatre del Casal (plaça de l'Església Sant Pere s/n), comptarà amb l’actuació d’un trio integrat per tres grans del jazz al nostre país com són el contrabaixista Horacio Fumero, el guitarrista Dani Pérez i el bateria Guillem Arnedo. En aquesta ocasió, aquest trio estarà reforçat per la cantant i pianista Lucía Fumero. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s’expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan composta, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable.

Les entrades per aquest concert es poden adquirir de forma anticipada a la plataforma de venda anticipada Entradium. L’organització recomana l’adquisició prèvia perquè l’aforament és reduït al 50% pel protocol antiCovid19 i per l’interès que han despertat la resta d’actuacions del cicle amb el cartell d’entrades esgotades als concerts de Womblues, Elisabet Raspall i de Carles Viarnès el passat diumenge a la Cripta de l’Ermita.

Fumero, Pérez & Arnedo feat. Lucía Fumero (jazz)

Dissabte 8 de maig. 20.00h al Teatre del Casal. 10 euros / anticipades a: https://entradium.com/es/events/fumero-perez-arnedo-feat-lucia-fumeroGuillem

Arnedo: bateria

Dani Pérez: guitarra

Horacio Fumero: contrabaix

Lucía Fumero: piano i veu

El trio format pel gran guitarrista Dani Pérez, el mític contrabaixista Horacio Fumero i el bateria barceloní Guillem Arnedo interpreta composicions pròpies dels tres músics, algun dels quals amb arrels de la música tradicional argentina, així com estàndards de la tradició jazzística amb arranjaments propis. En aquesta ocasió el trio es completa amb la pianista i cantant Lucía Fumero com a convidada especial.

Comenta aquest article