Cultura

Música

Marc C. Griso finalitza el rodatge de «Summer air» a Tarragona i el 21 de maig llançarà el seu nou EP

Per Redacció

Marc C. Griso i Pep Poblet, en una imatge promocional del rodatge de Summer Air
Marc C. Griso i Pep Poblet, en una imatge promocional del rodatge de Summer Air | Cedida

Marc C. Griso ha finalitzat el rodatge del videoclip "Summer air". El Far de la Banya de Tarragona i el centre de la ciutat s'han convertit en la localització de luxe per al rodatge de l'últim videoclip de l'artista tarragoní i que veurà la llum a finals de maig. 'Summer air' serà doncs la carta de presentació de l'EP format per quatre temes i publicat a través del segell discogràfic Contrasenya Records. Acompanyat pel saxofonista Pep Poblet i dues ballarines, el track és una clara evocació a la frescor de la mar, l'aire i la ciutat de Tarragona.

Marc C. Griso detalla que, amb aquest rodatge, es tanca el cercle dels dos videoclips previstos per a aquest projecte. "Amb '2083' ens acostem més a la tendresa ia l'emoció, mentre que amb 'Summer air' el focus principal està en el ball, l'energia, el dinamisme i la frescor dels elements naturals com són l'aigua, l'aire i la terra. La pista és un deephouse molt musical, amb aquest punt d'elegància, ple de guitarres i pianos pel que és una clara evocació a Eivissa, el seu estil i món artístic que l'ha fet mundialment coneguda per la seva aposta pel clubbing " assegura Griso.

Amb el final de l'estat d'alarma i la reactivació de les activitats culturals és el moment de posar "tota la maquinària en marxa" per poder girar el projecte durant aquest estiu. "És el que més il·lusió em faria en aquest moment. Poder veure el projecte en diferents espais i sales on l'electrònica sigui el fil conductor. Fer ballar a la gent és i serà el millor treball de l'món possible, sense cap dubte", ha afirmat l'artista. Tots dos clips de vídeo, rodats pel director de cinema i fotografia Manuel Mira, han estat possibles gràcies a Tarragona Film Office i la Diputació de Tarragona amb el seu programa per impulsar els projectes artístics i culturals del territori.

A un sol pas dels 10k oients mensuals a Spotify

Tot i que, establert a Cambrils, l'artista de Tarragona segueix creixent a nivell digital i està a un pas dels 10.000 oients mensuals a la plataforma musical més utilitzada a Espanya com és Spotify. Així, els tracks de flamenc chill 'Un camí al teu costat' i el lounge 'Sex' són els que setmana a setmana empenyen la posició de Griso amb una mitjana de 55.000 plays.

 
 

Comenta aquest article