Societat

Comerç

El sorteig del Dia de la Mare de la Unió de Botiguers ja té guanyadors

La seu de la Revista Cambrils va acollir, ahir al matí, la part del sorteig presencial corresponent al Dia de la Mare que, un any més, ha organitzat la Unió de Botiguers

Per Lluís Rovira i Barenys

El sorteig de dos dels premis es va fer a la seu de la Revista Cambrils
El sorteig de dos dels premis es va fer a la seu de la Revista Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

La seu de la Revista Cambrils va acollir, ahir al matí, la part del sorteig presencial corresponent al Dia de la Mare que, un any més, ha organitzat la Unió de Botiguers. Els premis consistien en dues targetes regal de 25 euros per a cadascun dels quatre guanyadors. Els tiquets de venda que van participar en aquest sorteig havien estat dipositats a les urnes que durant un parell de setmanes havien estat instal·lades a la seu de la Revista Cambrils i al Centre les Basses. Ahir, un cop adjuntades totes les butlletes en una mateixa urna, es van extreure dos dels guanyadors del sorteig. Els dos guanyadors d'aquesta primera part del sorteig van ser Emilia Garcia, amb un tiquet de compra a Tendències Japi, i Pilar Brandariz, amb tiquet de compra de Rostisseria Can Mas.

Posteriorment, a la seu de la Unió de Botiguers, es va completar el sorteig entre la gent que havia penjat al Facebook de la Unió de Botiguers un selfie davant d'una botiga mostrant el tiquet de compra. Els dos guanyadors que van participar a través de la xarxa social van ser Amalia Galdeano, amb un tiquet de compra de Carlin, i Xavier Martínez, amb tiquet de compra de Undercolors of Benetton.

 

 

Comenta aquest article