El Marina Cambrils s'endú la victòria al camp de l'España Canonja

Imatge d'un partit del Marina Cambrils disputat aquest passat mes de març
Imatge d'un partit del Marina Cambrils disputat aquest passat mes de març | Berta Ruiz

Tercera Catalana, grup 2

España Canonja 1 - Marina Cambrils 3

El Marina Cambrils es va endur la victòria, per 1 a 3, al camp de l'España Canonja –el penúltim classificat del grup–. Els cambrilencs es van avançar en el marcador, en el minut 12, amb un gol obra de Boujemaa i, amb la renda mínima de 0 a 1 es va acabar la primera part.Ja en la segona part van arribar dos gols més del Marina que encarrilaven la victòria, en el 59 a càrrec d'Omar Bouaich El Abassi i, en el minut 77, a càrrec d'Aneudy Silverio. Gairebé a les acaballes del partit, en el minut 84, l'España Canonja va retallar diferències amb gol de penal deixant l'1 a 3 en el lluminós. En els darrers minuts de partit, el marcador ja no es va moure i el Marina Cambrils va aconseguir el triomf.

Amb aquesta victòria, el Marina Cambrils se situa en la sisena posició del seu grup a falta de tres partits. El proper dissabte 8 de maig, a les 18 hores, rebrà la visita del Miami Futbol Club –el dotzè classificat–.