Victòria per la mínima de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió davant l'Amposta

A falta de dues jornades per al final de la lliga, l'equip és vuitè en el seu grup

El Cambrils Unió juvenil de Preferent es va imposar a l'Amposta per 1 a 0, aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Preferent Juvenil, grup 1

Cambrils Unió 1 - Amposta 0

L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió es va imposar per la mínima, 1 a 0, a l'Amposta, equip que ocupa el penúltim lloc de la classificació. Després d'un primer període que va acabar sense gols, l'únic i solitari gol del partit va arribar en la segona part, als deu minuts de la represa. Un gol en pròpia porteria d'un jugador ampostí va servir als cambrilencs per avançar-se en el marcador. Un marcador ben ajustat que ja no es va moure fins al final del partit i que va ser suficient perquè el Cambrils Unió sumés una nova victòria.

A falta de dues jornades per al final de la lliga, l'equip és vuitè d'un grup de 16 equips. El proper partit serà al camp del Marianao Poblet –cinquè classificat– el proper diumenge 9 de maig. El darrer partit de lliga serà el dissabte 15 de maig, a casa, davant del Castelldefels –equip que actualment és tercer de la classificació–.