Còmoda victòria del Cambrils Unió al camp de l'Altafulla que el manté líder del grup

Imatge d'un partit del Cambrils Unió disputat a casa aquest passat mes d'abril
Imatge d'un partit del Cambrils Unió disputat a casa aquest passat mes d'abril | Berta Ruiz

Futbol                           Torneig de Segona Catalana                            Grup 12

Altafulla 2 - Cambrils Unió 5

Alineació: Ródenas, Alex, Arnau (Samu Garcia m.57), Guille, Edu Sosa(Torras m.46), Uri Benito, Roger(Samu Blanes m.57), Aleix. Ivan Bruno, Miki (Marc Benito m.46) i Gallego(Jusi m.63).
Gols: 0-1 m.11 Gallego (P); 0-2 m. 18 Aleix; 1-2 m. 32; 1-3 m. 36 Gallego;1-4 m. 41 Gallego; 1-5 m. 85 Samu Blanes; 2-5 m. 88 (P.).

Tal i com ja havia succeït el passat mes d'octubre amb el primer partit de lliga, el Cambrils Unió s'imposava per 2 a 5 a l'Altafulla, aquesta vegada amb més claredat. Els cambrilencs van dominar de cap a peus el partit. Va marcar quatre gols al primer temps i en va perdonar quatre més, dos d'ells força clars amb Miki sol davant el porter de l'Altafulla i entregant-li la pilota a les mans.
A la segona part l'Altafulla va posar diversos juvenils sobre el terreny de joc amb un resultat força satisfactori. D'altra banda, el Cambrils Unió amb l'avantatge que tenia en el marcador va jugar amb més relaxament. Al minut 67 i en una mateixa jugada, l'Altafulla va xutar a la porteria defensada per Ródenas que va poder rebutjar des de la mateixa ratlla de gol. Ja gairebé al final del partit, encara hi va haver un gol a cada porteria, el de l'Altafulla de penal inexistent, per unes mans que només va veure l'àrbitre.

El Cambrils Unió segueix com a líder destacat del grup. Aquest proper dissabte jugarà a l'estadi municipal davant La Floresta.