Cultura

Música

La banda tarragonina L.A. Vamps presenta la seva primera cançó original i el seu primer videoclip (CONTÉ VÍDEO)

En l'acte de presentació, ahir a Salou, el cambrilenc Èrik López, guitarrista de la banda, va demanar públicament que la Cultura i sobretot la música, es desencalli de l'actual situació que condiciona la pandèmia

Per Lluís Rovira i Barenys

Els components del grup L.A. Vamps, ahir, a la presentació de la seva cançó i el seu videoclip
Els components del grup L.A. Vamps, ahir, a la presentació de la seva cançó i el seu videoclip | Lluís Rovira i Barenys

La banda L.A. Vamps, formada per músics de Cambrils, Salou i Vinyols, va presentar ahir al restaurant Besso de Salou el seu primer tema original que ve acompanyat d’un elaborat videoclip. La banda L.A. Vamps està formada per un grup d’amics músics que es troben en aquest grup que es dedica a fer versions. Arran de la pandèmia i de la impossibilitat de fer actuacions, el grup va treballar en el seu primer tema original, que porta per nom “Wild Bill”. El vídeo de la cançó mostra una història basada en un personatge de l'oest americà, que té aspecte de còmic ja que està formada per moltes seqüències fotogràfiques enllaçades amb una dinàmica 3D. El vídeo ha suposat dos mesos de gravació donada la immensa feina d’estudi que ha comportat.

Èrik López: "Necessitem que tot es torni a engegar"

En el decurs de l’acte d’ahir, el cantant de la formació i reconegut actor, William Miller, va explicar els detalls de tot plegat i va destacar que l’edició, creació i direcció del videoclip ha anat a càrrec d’una nova empresa salouenca, Qstom Films, al capdavant de la qual hi ha el propi William Miller i Quim Arbiol i va remarcar la dimensió de la demarcació tarragonina del grup. A continuació va ser un dels guitarristes de L.A. Vamp, el cambrilenc Èrik López, qui va explicar l’origen de la banda, des que els seus components tenien 16 anys, i va fer referència al fet que la presentació d’aquest acte s’hauria hagut de fer en un altre format però que la pandèmia ho havia condicionat tal com ha condicionat el dia a dia de tothom, "la pandèmia ha colpejat amb força el món de la Cultura", va dir i va afegir, "ara bé, el fet que estigueu avui aquí, donant-nos suport, ens dóna molts ànims”. López va fer un prec en públic, “necessitem que tot es torni a engegar”. Tot seguit, els components de la banda van lliurar un obsequi a l’alcalde de Salou, Pere Granados. L’alcalde es va solidaritzar públicament amb la gent de la Cultura i va manifestar que “a veure si podem sensibilitzar les autoritats supramunicipals per tal que es pugui anar alliberant el món de la Cultura”. Després dels parlaments, L.A. Vamps va interpretar en directe i en format acústic el seu tema. Tot seguit es va projectar el videoclip que des d’ahir al migdia ja és visible a través de les xarxes socials.

Els components de L.A. Vamps són Álvaro Tudela (bateria), Javier Vila (guitarra), Èrik López (guitarra), Aleix Gallifa (baix) i William Miller (veu).

Els L.A. Vamps, ahir, en el moment d'interpretar la seva cançó, ahir, al restaurant Besso de Salou / Foto: Lluís Rovira i Barenys

Comenta aquest article