Esports

Rem

Bon inici de temporada de Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils en llaüt mediterrani a una regata preparatòria a Castelldefels

Per Redacció

Imatge d'alguns dels vogadors de Vent d'Estrop que van competir a Castelldefels
Imatge d'alguns dels vogadors de Vent d'Estrop que van competir a Castelldefels | Cedida

El passat diumenge 25 d’abril es va disputar una regata de llaüt mediterrani al Canal Olímpic de Castelldefels, regata preparatòria del Campionat de Catalunya que es disputarà el proper 9 de maig a l’estany de Banyoles.Al Canal Olímpic, construït amb motiu de les Olimpíades de Barcelona per a les competicions de Piragüisme es va muntar un camp de regates de 3 carrers amb 350m de llargada, fet que va obligar a fer les mànegues amb un carrer menys que l’habitual.Per aquesta regata els Vent d’Estrop es van desplaçar amb 5 tripulacions, dues de l’Escola de Rem (cadet i juvenil masculí), veterà masculí i femení i absolut masculí.

El matí va començar amb un cel molt ennuvolat i el primer que es va disputar van ser les mànegues classificatòries de Veterà masculí, en la que els Vent d’Estrop van aconseguir el segon millor temps fet que els va possibilitar entrar a la final A per poder lluitar per un dels tres primers llocs de la regata.

A l’hora de les mànegues classificatòries de veterà femení es va posar a ploure fet que va fer que les regates fossin més dures per a les participants. Les cambrilenques van fer el 5è millor temps i per tant, van classificar-se per la final B.

Finalment, en categoria absolut masculí, els Vogadors de Cambrils van fer el quart millor temps, a 4’’ del tercer, i per tant, van anar a parar a la final B per lluitar per la 4a a 6a posició final.

Bon debut de l'escola de rem amb el llaüt

Un cop disputades les classificatòries va ser temps de les finals en les que l’Escola de Remvapresentar dues tripulacions mixtes en categoria cadet i juvenil. En categoria cadet, van guanyar la regata per davant de Rem Badalona, i en la juvenil, en la que la majoria de la tripulació són cadets, van fer una bona regata entrant en tercera posició final per darrera de Rem Badalona i Rem Santa Cristina.

Bons resultats en les categories absoluta i veterana

En categoria veterana, la tripulació masculina va tornar a fer la segona posició a la final A entrant per darrere de Rem Badalona. Per la seva part, la femenina, es va imposar en la final B, cosa que va permetre finalitzar en 4a posició final.

Finalment, en categoria absolut masculí, els Vogadors es van imposar a la regata per davant d’Hotelers de Lloret i de Rem Mataró, guanyant la final B i aconseguint la 4a posició final.

Per tant els resultats final de la regata van ser:

Cadet masculí: 1a posició

Juvenil masculí: 3a posició

Veterà masculí: 2a posició

Veterà femení: 4a posició

Absolut masculí: 4a posició

La propera regata ja és la del Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani a Banyoles i esperen poder millorar els resultats obtinguts atès que han pogut entrenar molt poc amb aquesta embarcació i les tripulacions estaven poc rodades.

Comenta aquest article