Informació general

Comerç

Els Bons Cambrils, a punt per posar-se en marxa el proper dilluns 3 de maig

Els negocis adherits podran aplicar els descomptes als seus clients, de manera immediata, en el moment de la compra i dins el període comprès entre 3 i el 31 de maig

Per Berta Ruiz

Imatge d'una part de la façana del port, aquest passat mes d'abril
Imatge d'una part de la façana del port, aquest passat mes d'abril | Lluís Rovira i Barenys

A partir d'aquest proper dilluns 3 de maig s'activaran els Bons Cambrils i estaran operatius fins el 31 de maig. La iniciativa està impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus. El passat 19 d'abril es va iniciar el període d'adhesió dels establiments que vulguin formar part de la campanya. Els sectors inclosos a la campanya són: calçats, complements, electrònica, òptica, esports, floristeria, joguines, joieria, llar i decoració, llibreria i papereria, mascotes, agències de viatges, basars, hotels, aparthotels i apartaments turístics, moda, perfumeria i cosmètica, perruqueria i estètica, restauració, escoles de dansa, ferreteria, venda al detall de productes de motor, escoles d’idiomes, clíniques d’estètica, paradistes del mercat municipal de Cambrils, petits establiments d’alimentació i reparacions electròniques i tèxtils.

Com funcionen els Bons?

Disposes de 4 bons de 5€ de descompte que pots bescanviar als establiments adherits per cada 15€ de compra.
Per poder aconseguir els teus bons ho pots fer a través d’aquesta web fent clic aquí (a partir del 3 de maig es podran descarregar) o dirigint-te a: Edifici de la Torre Llimó ( C/ Rovira, 1 – C/ Creus, 37) o a l’Oficina de Turisme (Passeig de les Palmeres, 1).
Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 14h.

- Per poder registrar-te i beneficiar-te dels descomptes has de ser major de 18 anys. Una persona només es pot descarregar els Bons una sola vegada (màxim de 20 euros), perquè va vinculat al DNI.

Com puc bescanviar els Bons?

Cada bo el pots bescanviar per una compra mínima de 15€. Si fas una compra amb un import superior pots utilitzar més d’un bo a la mateixa compra:

1 Bo per una compra mínima de 15€

2 Bons per una compra mínima de 30€

3 Bons per una compra mínima de 45€

4 Bons per una compra mínima de 60€

Abans del pagament de la teva compra has d'ensenyar a la persona que t'està atenent el bo/bons (imprès o mitjançant un dispositiu mòbil) per poder validar el bo i aplicar el descompte corresponent a la teva compra.

Els bons són d'ús personal i intransferible. En el moment de la teva compra, l'establiment pot demanar-te el document d'identitat per confirmar que ets el titular dels bons que vols bescanviar.

Puc utilitzar més d'un Bo a la mateixa compra?

Sí, pots utilitzar més d’un bo a la vegada per cada 15€ de compra:

1 Bo per una compra mínima de 15€

2 Bons per una compra mínima de 30€

3 Bons per una compra mínima de 45€

4 Bons per una compra mínima de 60€

Tenen data límit d'ús els Bons?

Tenen una caducitat de 15 dies i ja no es poden tornar a demanar ni recuperar. Si en aquest període no s'utilitzen, els Bons tornaran a la "bossa" general perquè els puguin usar altres usuaris.

En quins establiments puc bescanviar els Bons?

Consulta els establiments adherits a bons.cambrils.cat a la secció "establiments adherits".

100.000 euros d'inversió per aquesta primera edició

Els negocis adherits podran aplicar els descomptes als seus clients, de manera immediata, en el moment de la compra i dins el període comprès entre 3 i el 31 de maig. Els establiments hauran de justificar els Bons amb el tiquet de compra i el codi QR del descompte a través d’una App gratuïta i fàcil d’utilitzar. La Cambra de Comerç de Reus serà l’encarregada de comprovar les justificacions dels Bons i gestionar el pagament als establiments per transferència bancària.

En aquesta primera edició, s’han destinat 100.000 euros a la campanya. Més endavant hi haurà una segona tongada de Bons amb un pressupost municipal de 100.000 euros més.

Oliver Klein, regidor de Promoció Econòmica: "Em consta que que l'índex d'adhesió en aquesta campanya és molt elevat"

Precisament, la imminent posada en marxa dels Bons Cambrils va ser una de les preguntes que va sorgir a la sessió plenària del passat dilluns 26 d'abril. Ho va fer el portaveu del PP –David Chatelain– qui va preguntar si seguien en peu les dates previstes per a la implantació dels Bons, entre el 3 i el 31 de maig.

Sobre aquest tema, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament –Oliver Klein– va confirmar que, efectivament, els Bons Cambrils es posaran en marxa el proper 3 de maig. Segons va explicar, "fins ara hi ha hagut la part de fer-ne ressò i, ara, ja s'està fent el procés informàtic en el qual estan col·laborant les associacions de comerciants per donar-se d'alta com a establiments. Queden uns dies perquè els establiments es donin d'alta i, em consta que l'índex d'adhesió en aquesta campanya és molt elevat i més que ho serà a mida que passin els dies. També cal comentar que no caldrà fer l'adhesió estrictament en aquest període. Durant tota la campanya, aquell comerç que en principi no hagi volgut participar o no hagi estat a temps per fer la seva inscripció, podrà inscriure's a mida que comenci la campanya. A partir del 3 de maig el que sí són importants són els consumidors que es podran descarregar els bons. Com saben són 4 bons de 5 euros. El ciutadà cambrilenc i no cambrilenc que vulgui comprar a cambrils es podrà descarregar aquests bons".

Comenta aquest article