Esports

Hoquei patins

La pressió pot amb el Cambrils CH i acaba perdent a la pista del Casal l'Espluga

El Cambrils CH ha acabat aquesta primera fase de la lliga en la quarta posició amb 7 punts i començarà la següent fase com a cuer amb 0 punts

Per Redacció

Imatge d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                        Segona Catalana                      Grup 4a

SH Casal l'Espluga 3 - Cambrils CH 2

El Cambrils va perdre aquest passat diumenge a la pista de l’Espluga per 3 a 2. El partit va començar amb ocasions per als dos equips. Els espluguins van disposar d’un penal per avançar-se en el marcador, però la pilota es va estavellar al pal. Poc després, els locals van tenir una nova pena màxima que, aquest cop, no van desaprofitar. En un contraatac, l’àrbitre va assenyalar una falta directa per una falta que tallava una ocasió clara de gol. El porter del Cambrils, Oriol, va aturar el llançament. El marcador no es va moure més i es va arribar al descans amb l'1 a 0 al marcador.
En la segona meitat, els cambrilencs van capgirar el resultat en dos minuts. Luciano de falta directa i Ivan en un contracop van posar l’1 a 2 al marcador. Quan faltaven 4 minuts pel final del partit i amb el marcador a favor, els cambrilencs no van poder aguantar la pressió tant dels rivals com del públic, que collava per donar un últim impuls als seus jugadors. Una pilota a l’esquena de la defensa va deixar l’atacant de l’Espluga sol contra el porter per posar l’empat al marcador. Poc després, un xut des del mig del camp donava avantatge als locals que veien com, amb aquest resultat, accedien a la següent fase que els permet la lluita per l’ascens.

El Cambrils CH  ha acabat aquesta primera fase de la lliga en la quarta posició amb 7 punts i començarà la següent fase com a cuer amb 0 punts. Els cambrilencs es veuran les cares amb l’Olesa, l’Sferic de Terrassa, el Masquefa i el Castellar. El Cambrils CH jugarà el proper partit el dissabte 8 de maig al Palau Municipal d'Esports davant el Masquefa.

Comenta aquest article