Esports

Derrotes del FC Cambrils i l'Oleastrum en futbol i del CB Cambrils, en bàsquet

Per Redacció

 
 
 A dalt, imatge del partit disputat ahir a la tarda entre el Cambrils i el Olímpic Can Fatjó. A sota, dos jugadors del Cambrils intenten tallar la progressió d'un jugador del Congrés.
Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Olímpic Can Fatjó 5

El Cambrils, tot i realitzar una bona primera part, va perdre el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal davant el tercer classificat del grup. L'equip local es va avançar al marcador amb un gol de Rubén al minut 4 de partit. Els visitants, però, ja havien donat la volta al marcador al minut 13. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 1 a 2 havent-se enregistrat dues clares jugades de gol a favor del Cambrils. A la segona part i amb l'expulsió del jugador local Lluís el partit es va acabar decantant cap el bàndol visitant.

Primera Territorial

Hospitalet 3 - Oleastrum 1

L'Oleastrum va ser superat clarament per l'Hospitalet que als 25 minuts de partit ja guanyava per 2 gols a 0. L'equip cambrilenc va marcar el seu gol al transformar Fernández un penal. L'Oleastrum continua en zona perillosa, a tres punts de la salvació.

Tercera Territorial

Vilafortuny 4 - Salou 0


Victòria contundent del Vilafortuny davant el Salou. L'equip local va marcar dos gols en cada part i va ser el clar dominador del partit. Amb aquest resultat el Vilafortuny ocupa el tercer lloc de la classificació a un punt dels llocs d'ascens.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Sant Just A 76 - CB Cambrils 70

El sènior masculí A del CBC va ensopegar ahir a domicili, contra un dels equips més forts de la categoria, i actualment segon classificat del grup 1 de Tercera Catalana, el CB Sant Just. Tot i això, els jugadors cambrilencs van plantar cara al rival i van caure per tan sols 6 punts de diferència, en un partit molt complicat.

Hoquei

Primera Catalana

Cambrils 4 - Congrés 4

Partit força disputat i amb alternances en el marcador el que es va viure el passat dissabte a la nit al Palau d'Esports Municipal. A la mitja part es va arribar amb el resultat d'1 a 2 a favor de l'equip visitant. A la represa el Cambrils va empatar i, minuts després, el Congrés es tornava a avançar al marcador amb un 2 a 3. El Cambrils va marcar el 3 a 3 i es va arribar a avançar amb un 4 a 3 a favor. A falta de pocs segons per acabar el partit un penal a favor del Congrés els va permetre empatar el partit.

Comenta aquest article