Victòria del Cambrils Unió davant el Roda de Barà que el situa com a líder destacat del grup

Primer partit del Cambrils Unió a casa des de l'inici de la competició del torneig de Segona Catalana

Jugada del partit entre el Cambrils Unió i el Roda de Barà disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                  Torneig de Segona Catalana                Grup 12

Cambrils Unió 3 - At. Roda de Barà 0

Alineació del Cambrils Unió: Ródenas, Edu Sosa, Guille, Torres (Alex m. 55), Jusi, Uri Benito, Arnau, Marc Benito (Gallego m.66), Samu Blanes (Miki m.46), Rubio (Ivan Bruno m.46), i Samu Garcia (Aleix m.55).

Primer partit del Cambrils Unió a casa des de l'inici de la competició del torneig de Segona Catalana ja que el primer partit, que s'havia de jugar contra el Montblanc, es va suspendre per la covid. En aquest partit disputat aquest passat dissabte a la tarda, l'estadi municipal ja va enregistrar la presència de públic amb les pertinents mesures de seguretat.

El Roda de Barà va dominar els 10 primers minuts de partit i va estavellar una pilota al travesser al minut 7. Després d'aquests primers minuts el Cambrils Unió es va posar les piles i va passar a exercir un domini del joc arraconant al Roda al seu camp. Els cambrilencs van disposar de quatre ocasions claríssimes, tres de Samu als minuts 13, 28 i 38 de partit, i una de Marc Benito, al minut 22. El primer temps, però, es va acabar sense gols i amb el zero a zero inicial.
Als 30 segons de la represa, un xut des de fora de l'àrea d'Ivan Bruno va tocar un defensa del Roda i la pilota es va colar a mitja altura per l'esquerra de la porteria, en el que significava l'1 a 0. El Roda va respondre amb dues clares ocasions, als minuts 48 i 64 de partit però va ser el Cambrils Unió qui va aconseguir marcar de nou quan el mateix Ivan Bruno, al minut 67, feia pujar el 2 a 0 d'un xut ras i desviat també per un jugador visitant. Un minut després, al 68, va pujar el 3 a 0 al marcador amb un gol de Miki que després de driblar un defensa, va foradar la porteria rival. En el tram final de partit, Miki va disposar d'una altra ocasió claríssima però la pilota no va trobar els tres pals de la porteria. El Roda encara va disposar de dues noves ocasions i al minut 78 de partit es quedava amb 10 per expulsió d'un dels seus jugadors amb vermella directa.

El Cambrils Unió segueix líder del grup amb tres punts de diferència respecte als seus perseguidors i un partit menys. Aquest proper dissabte jugarà al camp de l'Altafulla.