Informació general

Turisme

Cambrils participa, en format virtual, a la fira de turisme Fiets & Wandelbeurse dels Països Baixos

Per Redacció

Estand virtual de Turisme de Cambrils
Estand virtual de Turisme de Cambrils | Cedida

Cambrils es promocionarà de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i participarà a la fira Fiets & Wandelbeurs, que es farà per primera vegada en format virtual entre els dies 23 i 24 d’abril de 2021, ja que l’edició presencial s’ha ajornat fins al 2022. Fiets & Wandelbeurs és una fira especialitzada en cicloturisme i senderisme i està destinada al mercat holandès i el belga.  

El format virtual d’enguany implica una assistència personalitzada durant tots els dies de la  fira, per tal de donar resposta als dubtes o preguntes de les persones assistents. Els i les visitants es podran descarregar el material promocional que Turisme Cambrils ha penjat a la plataforma de la fira durant l’esdeveniment virtual i les dues setmanes següents. Com a municipi certificat en turisme esportiu especialitzat en cicloturisme, Cambrils vol fer arribar al públic neerlandès tota la informació sobre la seva oferta per atraure visitants d’aquests territoris tan aviat la situació ho permeti.  

Diada de Sant Jordi    

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, dins de l’espai promocional de Catalunya s’ha organitzat un sorteig. El premi serà una estada a Catalunya pel Sant Jordi del 2022. El joc consisteix en què els visitants hauran de comptar les roses i els llibres que estaran repartits en els diferents estands de la plataforma dintre de l’espai de Catalunya.  

Comenta aquest article