Esports

Atletisme

L'atleta cambrilenca Noa Anton, medalla d'or al tetratló s-12 del campionat territorial de proves combinades

Per Pere Ferrando

La medalla d'or va anar a càrrec de la Noa Anton al Tetratló S-12
La medalla d'or va anar a càrrec de la Noa Anton al Tetratló S-12 | Cedida (Pere Tibau)

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Camp Clar el Campionat Territorial de Proves Combinades a l’Aire Lliure. 14 van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir una magnífica estadística:

1 medalla d'or, 2 d'argent i 2 de bronze
1 Rècord de Cambrils
10 Marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius
54 Millores de Marques Personals

Els atletes que van assolir posicions de podi van ser els següents:

Noa Anton: Tetratló S-12  - OR (1.667 punts)
Clàudia Nolla: Hexatló S-16 - ARGENT (2.501 punts)
Aina Ferré: Pentatló S-14 - ARGENT (1.827 punts)
Sama Nabulsi: Hexatló S-16 - BRONZE (1.413 punts)
Alba Guijarro: Tetratló S-12 - BRONZE (1.467 punts)

La medalla d'or va anar a càrrec de la Noa Anton al Tetratló S-12. Amb una marca personal de 1.667 punts assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya de l’especialitat. En el decurs de la combinada va batre el Rècord de Cambrils a la prova dels 60 m. tanques amb un temps de 10"03.

Per altra banda, Clàudia Nolla, a l'hexatló, va fer marca personal als 100 m. tanques, salt d'alçada, llançament de javelina, 600 m. llisos i en el global de punts de la combinada. Amb la puntuació total de 2.501 punts també assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya de l’especialitat.
Aina Ferré, al pentatló, feia marca personal al llançament de pes, als 80 m. llisos i en el global de punts de la combinada.
Sama Nabulsi, en la seva primera participació en un campionat de combinades, feia marca personal als 100 m. tanques, salt d'alçada, llançament de javelina, 600 m. llisos i en el global de punts de la combinada.
Alba Guijarro, al Tetratló, va fer marca personal als 60 m. tanques, llançament de pes, 60 m. llisos i en el global de punts de la combinada. Amb la puntuació total de 1.467 punts també assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

La propera competició serà el proper dissabte 24 d'abril a Tarragona, amb la disputa de la 2a jornada del Campionat Territorial individual.

Aina Ferré va competir al pentatló
Alba Guijarro en el tetratló
Sama Nabulsi, en la seva primera participació en un campionat de combinades
Clàudia Nolla va competir a l'hexatló

 

Comenta aquest article