Esports

Vela

Quatre regatistes del Club Nàutic pugen al podi del Campionat de Catalunya d'Optimist G1 i G2 disputat a Cambrils

Per Redacció

Un moment de la disputa de la competició en aigües cambrilenques
Un moment de la disputa de la competició en aigües cambrilenques | Cedida

El Club Nàutic Cambrils va acollir el Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 al llarg dels dos darrers caps de setmana. Una competició que va aplegar més de170 regatistes de 15 clubs catalans i un equip tècnic de 35 persones. En representació del Club Nàutic Cambrils, un total de 22 regatistes van participar en la competició. La competició va ser organitzada pel Club Nàutic Cambrils per delegació de la Federació Catalana de Vela. El Club es va esforçar en el compliment de totes les mesures necessàries per garantir que regatistes i acompanyants poguessin gaudir de les activitats amb seguretat. El campionat va ser un èxit, especialment aquest segon cap de setmana en què la meteorologia va permetre gaudir de la vela i celebrar dues proves en la jornada de dissabte i tres més al llarg de diumenge. Durant el primer cap de setmana de la competició, la falta de vent només va permetre realitzar una prova en la jornada de diumenge, tot i els esforços del comitè de regates.

L’entrega de premis, celebrada el passat diumenge a la tarda, va comptar amb la presència de Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils; Joan Plana, Delegat Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya; Xavier Torres, President de la Federació Catalana de Vela; Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils; Albert Martínez, gerent d’Audi Vilamòbil; Natàlia Pleguezuelos, regidora de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Cambrils; Marta Borràs, regidora de Projecció Exterior i Turisme i Susana Cebamanos, capitana de flota d’Optimist del Club Nàutic Cambrils. En total, es van repartir 31 trofeus i medalles.

Un cop realitzada l’entrega de premis, es va fer la presentació de la Selecció Catalana d’Optimist, formada per 19 regatistes de tot Catalunya que participaran a la Copa d'Espanya d'Optimist2021. La competició tindrà lloc al Club Náutico Hondarribia del 29 d'abril al 2 de maig. Els regatistes del Club Nàutic Cambrils que han estat seleccionats són Joan Domingo Joan Fargas, Miguel Garcia i Iker Múgica. Des del Club Nàutic Cambrils s’agraeix l’esforç de tots aquells que han fet possible el campionat i es felicita a tots els participants pels bons resultats, tant a l’aigua com a terra.

Regatistes del CN Cambrils que van ser premiats

 

Comenta aquest article