Futbol

Victòria de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió al camp del Sant Quirze del Vallès, cuer del grup

Imatge d'un partit de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió disputat aquesta temporada | Berta Ruiz

Preferent Juvenil, grup 1

Sant Quirze del Vallès 1 Cambrils Unió 2

Aquesta jornada, l'equip juvenil de Preferent es va desplaçar al camp del Sant Quirze del Vallès, el cuer del grup. Els cambrilencs es van endur la victòria i se situen en la novena posició del seu grup. En el minut 16 de joc, els cambrilencs s'avançaven en el marcador amb un gol de Daniil Tarassenkov. A escassos segons d'arribar al descans, el Cambrils Unió feia el 0 a 2 i encarrilava la victòria. Durant la segona part, l'equip cambrilenc va saber administrar la renda assolida i el resultat favorable. Els locals van retallar diferències en el minut 89 de partit i ja no van tenir temps d'intentar l'empat.

El proper dissabte 24 d'abril, l'equip local rebrà la visita de la Rapitenca a les 18 hores.