Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH guanya al Piera i certifica el passi a la següent fase d'ascens

Els cambrilencs es van imposar per 3 a 0 a un rival directe per les places d'ascens

Per Redacció

El Cambrils CH es va imposar al Piera en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Cambrils CH es va imposar al Piera en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins        Segona Catalana                Grup 4A

Cambrils CH 3 - HC Piera 0

El Cambrils CH va guanyar aquest dissabte a un dels rivals directes per les places que donen accés a la següent fase d’ascens. El resultat va ser de 3 a 0.

El partit va començar amb un tempteig inicial d’ambdós equips. Tot i les diverses ocasions, el marcador al descans va ser el d’empat a zero. A l’inici de la segona meitat, els cambrilencs van encetar el marcador amb un gol de Ruben aprofitant un rebot. Els locals van seguir dominant el partit, però no va ser fins a falta de 6 minuts quan, amb un xut des de propi camp, Oscar posava el 2 a 0. Amb el marcador en contra i veient com se’ls hi escapaven uns punts vitals per la classificació, el Piera va canviar el porter per un jugador. Enmig d’aquest canvi, Pol va recuperar una bola a la frontal de l’àrea i, amb el porter dirigint-se cap a la banqueta, va anotar a plaer el 3 a 0 definitiu. El Piera va seguir intentant retallar distàncies en el marcador, però entre el porter del Cambrils, Raül, i els pals no van poder anotar cap gol.

Amb els resultats d'aquest cap de setmana, el Cambrils CH s’assegura una plaça per a la següent fase per l’ascens de categoria. La propera setmana, els cambrilencs disputaran dos partits clau per començar la següent competició amb els màxims punts possible. Dijous a les 20 h, rebran al segon classificat, l’Alpicat, en un partit que s'havia ajornat per la pandèmia. Diumenge a les 18 h, visitaran l’Espluga, equip que estarà lluitant per passar de fase.

Comenta aquest article