El Cambrils Unió guanya al camp de la Canonja i se situa líder del grup

Els dos gols van arribar a la segona part del partit

Equip titualr del Cambrils Unió, ahir, a la Canonja | Ferran Tuset

Torneig de Segona Catalana            Grup 12

CF Canonja 0 - Cambrils Unió 2

Alineació: Ivan Leon, Aleix(Jusi m.68), Guille, Alex, Torres(Gallego m. 71), Roger (Marc Benito m. 46), Arnau, Uri, Samu Garcia(Ivan Bruno m.46), Miki (Rubio m.68), i Samu Blanes.

El Cambrils Unió va saldar amb victòria la seva visita al camp de la Canonja en el partit disputat ahir al matí. Cal dir que el partit va comptar amb un centenar d'espectadors amb les pertinents mesures de seguretat que va aplicar La Canonja; presa de temperatura a l'entrada, mascareta i distància de dos seients lliures entre els espectadors.

El partit va començar amb un tempteig entre els dos equips i amb alguna ocasió a banda i banda, durant els primers 15 minuts. Poc a poc les defenses s'imposaven a les davanteres dels equips i les ocasions de gol van desaparèixer tot i que el Cambrils Unió va disposar de més possessió de la pilota. Amb l'empat a zero inicial es va arribar a la mitja part. A la segona part i amb els canvis introduïts, el Cambrils Unió va passar a dominar i a crear ocasions. Tot i això, La Canonja va tenir una bona oportunitat d'avançar-se en el marcador quan al minut 67 de partit va estavellar la pilota a la base del pal esquerra. Poc després, Gallego que havia sortit al camp al minut 71, a la primera jugada que protagonitzava, rebia la pilota per alt dins l'àrea i marcava el 0 a 1. Quatre minuts després, Samu Blanes va centrar la pilota que va recollir Marc Benito que va marcar el 0 a 2 després de regatejar dos defenses i creuar la pilota a mitja altura. Fins a l'acabament del partit, el domini va continuar sent del Cambrils Unió tot i que la Canonja va disposar d'una ocasió claríssima al minut 87 de partit. El Cambrils Unió, finalment, es va endur els tres punts davant un rival força dur. L'àrbitre els va mostrar cinc targetes grogues per una al Cambrils Unió.

Cal destacar la incorporació a les files del Cambrils Unió del davanter Samu Blanes, procedent del Perelló. Per contra, Òscar Morell ha sigut baixa i ha fitxat pel Salou, equip de la Tercera Catalana

El Cambrils Unió, tot i haver disputat un partit menys, s'ha col·locat com a líder del grup. Aquest proper dissabte a la tarda el Cambrils Unió jugarà a l'estadi municipal cambrilenc davant l'At. Roda de Berà.