Informació general

Rieres

Es detecta un abocament de mobles i andròmines a la llera del Torrent d'en Gené

A principis d'abril, Revista Cambrils va detectar un abocament al Torrent d'en Gené, a prop del Camí de Belianes, a l'alçada del pont de l'autopista AP-7

Per Berta Ruiz

Imatge de l'abocament al Torrent d'en Gené, prop del Camí de Belianes
Imatge de l'abocament al Torrent d'en Gené, prop del Camí de Belianes | Berta Ruiz

A principis d'abril, Revista Cambrils va detectar un abocament al Torrent d'en Gené, a prop del Camí de Belianes, a l'alçada del pont de l'autopista AP-7. En aquest punt, algú hi va abocar diferents mobles com un sofà, unes tauletes de nit, unes calaixeres, trossos de cadires, somiers, plafons de fusta, un televisor vell i, fins i tot, una bicicleta estàtica per fer exercici. Diferent mobiliari com si s'hagués desmuntat alguna habitació i s'hagués llançat al barranc. Sembla del tot probable que la persona que va fer aquest abocament s'hi hauria desplaçar amb algun vehicle donada la important quantitat d'andròmines que hi havia. La malifeta de qui hauria deixat aquest abocament a la llera del torrent encara queda més agreujada tenint en compte que la deixalleria municipal es troba ben a prop d'aquest lloc.

Uns dies després, Revista Cambrils s'hi va tornar a desplaçar i va comprovar que alguns mobles o la bicicleta estàtica havien desaparegut. Algú altre que hi devia passar es va endur algunes de les peces abocades.

Restes de mobles i andròmines abocades a la llera del torrent

 

Comenta aquest article