Informació general

Ensenyament

Les llars d'infants municipals faran jornades de portes obertes els dies 19, 26 i 28 d'abril

Per Redacció

Pati de la llar d'infants municipal La Galereta
Pati de la llar d'infants municipal La Galereta | Cedida

Les llars d’infants de Cambrils obriran les seves portes a totes les famílies que vulguin matricular els seus fills i filles pel curs 2021-2022 i estiguin interessades en visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius. Les llars d’infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta realitzaran les jornades de portes obertes els dies 19, 26 i 28 d’abril reservant cita prèvia per telèfon. Les llars d’infants La Cuca i Vicki programaran visites personalitzades i les persones interessades hauran de trucar prèviament per demanar cita.  

Les preinscripcions es podran realitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) (avinguda Horta de Santa Maria, 14) del 17 al 20 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o bé al centre sol·licitat en primera opció.  

Es pot demanar cita a l’OME trucant als telèfons 977 30 74 01 i 977 79 45 79 o també trucant directament a les llars. A la web https://www.cambrils.cat/ensenyament/ensenyament/ome hi trobareu tota la informació actualitzada.  

Comenta aquest article