Societat

Patrimoni

El galió «Andalucía» es podrà visitar al Port de Tarragona fins el 25 d'abril

Per Redacció

Imatge del galió "Andalucía" que aquests dies està atracat al Port de Tarragona
Imatge del galió "Andalucía" que aquests dies està atracat al Port de Tarragona | Cedida

El galió "Andalucía" va arribar al Port de Tarragona aquest passat dijous i fins el 25 d'abril obrirà les seves cobertes al públic. La seva estada a Tarragona forma part de la gira que es troba realitzant per diversos ports de la Mediterrània, com a museu flotant per donar a conèixer com van ser els galions espanyols. El "Galeón Andalucía" és la rèplica d'un galió espanyol de segle XVII, de 55 metres d'eslora, amb sis cobertes i gairebé mil metres quadrats de superfície vèlica en els seus set espelmes, construït amb acurat rigor històric.

Durant la visita, el públic podrà recórrer les seves cobertes i conèixer in situ els seus detalls, la seva navegació, com era la vida a bord i la pròpia història d'aquests navilis. L'experiència es completa a més, al pujar a bord d'un vaixell que avui dia navega pels mars d'arreu del món amb una jove tripulació, que compta amb les més sorprenents experiències de les seves llargues travessies. El galió "Andalucía" és un autèntic museu flotant de la nostra cultura marítima que ha navegat més de 55.000 milles nàutiques per oceans i mars de tot el món, i ha visitat ports de quatre continents, com Xangai, Singapur, Hong Kong, Manila, Nova York o Quebec, divulgant la nostra història.

En definitiva, la visita al "Galeón Andalucía" a Tarragona és una oportunitat única per pujar a bord del vaixell i una activitat familiar a l'aire lliure, que es podrà gaudir durant els propers dies a Tarragona, per a la qual s'han adoptat totes les mesures de sanitàries pertinents, com la desinfecció del vaixell cada vegada que s'obre a el públic, l'ús obligatori de màscares, i l'aforament limitat durant les visites, de manera que es recomana treure l'entrada en línia o pagament per targeta.

Dades de les visites: (del 15 al 25 d'abril)

Lloc: Port Tarraco

Horari: 10,00h. a 20,00h.

Tiquets: adults: 6 € / Nens (5- 10 anys): 3 € / 15 € Famílies (2 Adults + 2 nens d'entre 5- 10 anys).

Gratuït per als menors de 5 anys, que hauran d'anar acompanyats per un adult. Punts de vendes: al vaixell o al web: www.velacuadra.es/tickets

Imatge del galió Andalucía

 

Comenta aquest article