Esports

42 skaters participen en el II Concurs de salts i trucs d'skate de la quarta edició del Viudnit

Per Redacció



Un moment del concurs de salts i trucs d'skate, dissabte passat al Pavelló Municipal d'Esports
L'Àrea de Joventut i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament han organitzat aquest passat dissabte la 4a edició del Viudnit '07 amb la realització de diferents activitats adreçades a joves al Palau Municipal d'Esports.
El passat dissabte el col·lectiu d'skaters i patinadors del municipi van organitzar la segona edició del Concurs de salts i trucs d'skate. El concurs va reunir prop de 50 joves que cada dissabte practiquen en les rampes que l'organització del Viudnit posa a disposició dels patinadors cada dissabte que s'obre el Palau Municipal d'Esports.

Els guanyadors del concurs d'enguany han estat Valne Haralambidis de l'Hospitalet de l'Infant en la prova de Con i Quarter Pipe, amb un Swich Frontside i un Blunt to Frontside. En la prova de Caixa, el millor Manual el va fer Valne Haralambidis i el millor Grind Frank Vidal, també de l'Hospitalet de l'Infant, En la prova de Kiker el millor salt va fer-lo Ricky López de Calafell amb un Fackie Frontside Bigspin Heelflip. I per últim el truc més original el va fer Frank Vidal amb un Flip to Fackie Manual. Els premis van ser gentilesa de la botiga DMWSHOP de Tortosa.

En la trobada hi han assistit joves de Cambrils, Salou, Reus, Calafell, Tarragona i Hospitalet de l'Infant, entre d'altres. Els joves organitzadors esperen que el bon èxit de participació en el certamen continuï i que el concurs, que ells mateixos han ideat i organitzat, es converteixi en referència d'aquí a uns anys entre tota la gent que patina.

Nova web

Aquest mes d'abril s'ha dut a terme un canvi d'imatge de la pàgina web del programa Viudnit, www.viudnit.com, que fins ara havia rebut més de 5.000 visites. La nova imatge, que manté el logotip, ofereix un disseny més dinàmic, actualitzat, on a partir d'ara els joves que entrin, podran trobar algunes novetats de contingut com per exemple, vídeos de les primeres edicions. També pròximament es podran trobar imatges en format 360º.

Comenta aquest article