Esports

Vela

Santi Alberto guanya el Gran Premi Audi Vilamòbil del Club Nàutic Vilanova en Ilca 4

Per Redacció

Santi Alberto del CN Cambrils en la primera posició de podi
Santi Alberto del CN Cambrils en la primera posició de podi | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Santi Alberto, es va fer amb la victòria en Ilca 4 al Gran Premi Audi Vilamòbil de Vilanova després d’un cap de setmana complicat per les condicions meteorològiques. Per la seva banda, el seu company d’equip, Ricardo De March, es va alçar amb el trofeu com a primer classificat en la categoria Sub16.

El mal temps no ho va posar fàcil als participants de la competició. De fet, durant la jornada de dissabte la falta de vent impossibilitava realitzar cap prova, tot i els esforços del comitè per poder celebrar-ne alguna. En la jornada de diumenge les condicions van ser lleugerament millors i es van poder realitzar quatre proves amb vent d’entre quatre i vuit nusos de component sud i sud-oest. Els regatistes del CNCB, Natàlia Garcia, Alberto Conchillo i Oriol Ramon, també van participar en la competició. Cal destacar que els cinc regatistes del Club Nàutic Cambrils que van prendre part en aquest Gran Premi van ser seleccionats per participar al Campionat d’Espanya d'Ilca 4 amb la Selecció Catalana.

La regata estatal tindrà lloc a Sant Sebastià del 5 al 9 de maig. El Club Nàutic Vilanova va ser l’organitzador del Gran Premi Audi Vilamòbil per les classes ILCA 4, 6 i Màster. En total hi van participar 70 regatistes d’una quinzena de clubs de Catalunya.

Ricardo De March, es va alçar amb el trofeu com a primer classificat en la categoria Sub16

 

Comenta aquest article